Sinhronizujte sve svoje uređaje

Automatski prebacite muziku, fotografije i datoteke na računar, telefon i tablet – čak i ako imate Android telefon ili tablet, iPhone ili iPad. Pomoću aplikacije „Pomoćnik za telefone” za Windows 10 moći ćete da podesite sadržaj tako da se nalazi na svim vašim uređajima, a da vam za to nisu potrebni kablovi! Preuzmite je iz aplikacije – besplatna je.

Kada se završi instaliranje aplikacije „Pomoćnik za telefone“, otvorite je tako što ćete izabrati dugme „Start“

Ikona Windows logotipa
, a zatim izaberite Pomoćnik za telefone ili tako što ćete ukucati pomoćnik za telefone u polje za pretragu na traci zadataka.

Izaberite telefon ili tablet uređaj u aplikaciji „Pomoćnik za telefone”

Vaše stvarčice se nalaze na svim vašim uređajima

Evo šta će vam sve biti dostupno na računaru, telefonu i tabletu kada sve podesite:

Fotografije Uz funkciju otpremanja snimaka kamere u aplikaciji OneDrive, svaka fotografija koju snimite telefonom ili tabletom će se automatski prikazati u aplikaciji „Fotografije” na vašem Windows 10 računaru.

Muzika. Sačuvajte muzičke datoteke na OneDrive i reprodukujte ih na bilo kom uređaju.

Beleške i Office dokumenti. Napravite belešku u aplikaciji OneNote na računaru, telefonu ili tabletu, i oni će se sinhronizovati. Isto važi i za Office dokumente – više nema potrebe da premeštate datoteke ili da kasnije objedinjujete promene.

Aplikacije koje rade na bilo kom uređaju

„Pomoćnik za telefone” će vam ujedno pokazati kako da podesite druge aplikacije koje rade na vašim uređajima:

Cortana. Vaš digitalni agent je stalno uz vas i je uvek spreman da pomogne. Dok radite na računaru, zatražite od aplikacije Cortana da vas podseti da kupite mleko u prodavnici, i kasnije, kada budete na putu kući, videćete podsetnik za to.

Outlook. Preuzmite e-poštu, kalendar, kontakte i datoteke sa svih svojih naloga u aplikaciju Outlook za Android telefon ili tablet, iPhone ili iPad.

Skype. Uputite besplatne video pozive i šaljite besplatne poruke preko Wi-Fi mreže.

Svojstva

ID članka: 17166 - Poslednji pregled: 13.10.2016. - Verzija: 11

Povratne informacije