Dobro došli u najnoviji način za surfovanje vebom! Microsoft Edge vam pruža nove načine za pronalaženje sadržaja, čitanje i pisanje na vebu i traženje pomoći od aplikacije Cortana, i to direktno u pregledaču. Sada možete da dodate proširenja kako biste prevodili veb lokacije, blokirali reklame, upravljali lozinkama i još mnogo toga.

Da biste počeli, izaberite Microsoft Edge

Snimak ekrana pločice sa Microsoft Edge logotipom
na Windows traci zadataka.

Potražite dodatnu pomoć za Microsoft Edge u članku Vodič za brzi početak: Microsoft Edge (PDF, samo na engleskom jeziku).

Čvorište: sve stavke na jednom mestu

Posmatrajte čvorište kao mesto gde Microsoft Edge čuva sve ono što prikupljate na vebu. Izaberite Čvorište da biste prikazali omiljene lokacije, listu za čitanje, istoriju pregledanja i trenutne stavke za preuzimanje.

Da biste uvezli omiljene lokacije iz drugog pregledača, izaberite stavke Čvorište > Omiljene lokacije > Uvezi omiljene lokacije. Pritisnite i držite željenu stavku na listi (ili kliknite desnim tasterom miša na nju) i izaberite Sortiraj po imenu da biste rasporedili stavke po abecednom redosledu.

Slika sa dugmadima „Čvorište“ i „Omiljene lokacije“ u pregledaču Microsoft Edge

Brža pretraga sa trake adresa

Bez obzira na to da li tražite slike pingvina ili želite da pročitate vremensku prognozu, uštedite vreme tako što ćete ukucati termin za pretragu direktno u traku adresa. Dobićete predloge pretrage, trenutne rezultate sa veba i istoriju pregledanja upravo tu gde se nalazite.

Snimak ekrana rezultata pretrage na traci adresa

Svojstva

ID članka: 17170 - Poslednji pregled: 06.12.2016. - Verzija: 13

Povratne informacije