Upoznajte Microsoft Edge

Primenjuje se na: Microsoft EdgeWindows 10

 

novi Microsoft Edge 

 je stigao i bolji je nego ikada do sad.

Dodali smo nove alatke za privatnost i olakšali smo vam zaštitu podataka. Otvorite Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Privatnost i usluge .

Odabir postavki za stranicu na novoj kartici. Da biste promenili sadržaj i izgled stranice, izaberite Postavke  na vrhu nove kartice.

Postavite početnu stranicu tako što ćete otvoriti Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Pri pokretanju .

Možete da kreirate listu jezika koje biste želeli da koristite sa pregledačem Microsoft Edge i da jednostavno prelazite sa jednog na drugi. Počnite tako što ćete otvoriti Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Jezici. U odeljku Željeni jezici izaberite Dodaj jezike i odaberite jezike koje želite da vam budu lako dostupni u pregledaču Microsoft Edge. Microsoft Edge može čak i da prevede stranice koje su na jezicima koji nisu na vašoj listi.

Povećajte produktivnost uz pregledač Microsoft Edge dodavanjem proširenja. Otvorite Postavke i dodatne opcije  > Proširenja  da biste otvorili stranicu Proširenja. Osim proširenja iz prodavnice Microsoft Store, sada možete da dodate i proširenja iz drugih prodavnica. Možete, na primer, da dodate Honey ili Grammerly.

Novi Microsoft Edge možete da instalirate i sinhronizujete na više uređaja – sa sistemima Mac, Android, iOS i Windows. Da biste promenili postavke sinhronizacije, otvorite Postavke i dodatne opcije  > Postavke  > Profili  > Sinhronizacija .