Personalizovanje aplikacije Cortana

Evo nekih brzih načina da Cortana bolje odgovara na vaše lične potrebe.

Beležnica aplikacije Cortana

Koristite Beležnicu aplikacije Cortana da biste pomoćniku Cortana otkrili svoja interesovanja, omiljena mesta i stvari koje želite da pratite. Dodajte više informacija o sebi u Beležnicu da bi vam Cortana obezbedila bolju i personalizovaniju pomoć.

Isprobajte ovo: pribeležite svoja interesovanja u aplikaciju Beležnica aplikacije Cortana

Evo nekoliko stvari koje Cortana može da obavi za vas:

Vreme. Prati vremenske uslove na lokaciji na kojoj se trenutno nalazite, ili na nekom dalekom mestu.

Putovanja. Prati redove letenja iz vaših e-poruka i obaveštava vas o statusu leta i o vremenskim uslovima na vašem odredištu.

Snalaženje u prostoru. Pokazuje vam kakvo je stanje u saobraćaju na vašim uobičajenim maršrutama javlja vam kada će vam biti potrebno više vremena.

Vesti. Prikuplja novosti o bilo kojoj temi koja vas zanima.

Sport. Prati vaše omiljene sportove i timove.

Screen showing personalized Cortana content.

Da biste preuzeli aplikaciju Beležnicu aplikacije Cortana, izaberite polje za pretragu na traci zadataka da biste otvorili matični ekran pomoćnika Cortana, a zatim izaberite stavku Beležnica

Ikona aplikacije „Beležnica”
.

Image of Cortana's Notebook.

Postavke aplikacije Cortana

Ovo je mesto gde možete da prilagodite postavke pomoćnika Cortana za stvari kao što su praćenje letova i paketa, slanje obaveštenja na svim uređajima, odgovor na komandu „Hey Cortana“ i dobijanje saveta na zaključanom ekranu.

Da biste došli do postavki aplikacije Cortana, na traci zadataka izaberite polje za pretragu da biste otvorili matični ekran pomoćnika Cortana, a zatim izaberite Postavke .

image of Cortana Settings

Svojstva

ID članka: 17178 - Poslednji pregled: 06.09.2016. - Verzija: 7

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)