Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10

Bez obzira na to da li je potrebno da pronađete Office na Windows 10 računaru, instalirate staru verziju na Windows 10, ili nabavite novu verziju sistema Office, pokazaćemo vam šta da radite.

Već imate Office?

Pronađite Office aplikacije tako što ćete uneti ime aplikacije u polje za pretragu na traci zadataka. Na primer, otkucajte word ili excel.

Potražite instalirane Office aplikacije

Napomene:

  • Ako želite da prenesete Office sa starog računara na novi, najpre ga deinstalirajte sa starog računara. Zatim ga instalirajte na novi i upotrebite istu šifru proizvoda kada se od vas zatraži da ga aktivirate. Više informacija o šiframa proizvoda potražite u ovoj temi za Office 2013 i Office 2016, ili ovoj temi za Office 2010.

  • Office 2007 i ranije verzije nisu kompatibilne sa operativnim sistemom Windows 10.

Još uvek nemate Office?

Preporučujemo da počnete sa besplatnom probnom verzijom sistema Office 365, pretplatom koja obuhvata Office aplikacije, funkcijama koje se dobijaju samo uz pretplatu i usluge na mreži, poput 1 TB OneDrive skladišta.

Ako ipak ne želite da se pretplatite, i dalje možete da izvršite jednokratnu kupovinu sistema Office. Pogledajte Odaberite Office po svojoj meri da biste saznali više.

Office na Windows 10 uređajima osetljivim na dodir

Na Windows 10 računaru sa ekranom osetljivim na dodir možda ćete želeti da Office Mobile aplikacije: budu uparene verzije optimizovane za kontrolu dodirom; mogu da se koriste bez tastature ili miša.

Posetite Windows prodavnicu i potražite office. Pronaći ćete poznate aplikacije kao što su Word Mobile, Excel Mobile i PowerPoint Mobile, pa čak i novije kao što je Sway. (Aplikacije OneNote, OneDrive, „Pošta“ i „Kalendar“ su već instalirane u Windows 10.)

Više informacija potražite u vodičima za brzi početak korišćenja sistema Office Mobile.

Office aplikacije u operativnom sistemu Windows 10

Office Mobile aplikacije na tabletima, računarima i telefonima

Svojstva

ID članka: 17183 - Poslednji pregled: 02.08.2016. - Verzija: 6

Povratne informacije