Prijavljivanje pomoću Microsoft naloga

Ako se prijavite preko Microsoft naloga kada podešavate Windows, to je odlično!

Ako ne, onda je u redu – uvek možete da se prijavite. A ako niste baš sigurni šta je to Microsoft nalog, objasnićemo vam.

Šta je to

Da li ste ikada koristili Outlook.com, Hotmail, Office 365, OneDrive, Skype, Xbox ili Windows? Microsoft nalog čine adresa e-pošte i lozinka koje koristite za bilo koju od poznatih usluga. Ako ga već ne koristite, možete jednostavno da kreirate besplatan nalog pomoću adrese e-pošte ili broja telefona na lokaciji account.microsoft.com.

Vaš Microsoft nalog vam pruža pristup aplikacijama i igrama iz Windows prodavnice i omogućava vam da vidite svoje postavke i drugi sadržaj na više Windows 10 uređaja. Pročitajte više o pogodnostima koje nudi Microsoft nalog.

Postupak prijave

  1. Izaberite dugme „Start”

    Ikona Windows logotipa
    , a zatim i stavke Postavke > Nalozi > Nalozi e-pošte i aplikacija.

  2. U okviru Nalozi koje koriste druge aplikacije izaberite stavku Dodaj Microsoft nalog.

  3. Sledite odzive da biste se dodali Microsoft nalog. Možda ćete morati da potvrdite identitet tako što ćete uneti kôd potvrde.

Informacije o nalogu u Windows 10

Ako ustanovite da nailazite na probleme sa prijavljivanjem ili ako ste zaboravili lozinku za svoj Microsoft nalog, u najčešćim pitanjima o Microsoft nalogu možete da pronađete neke korisne smernice.

Svojstva

ID članka: 17201 - Poslednji pregled: 08.09.2016. - Verzija: 7

Povratne informacije