Striming igara i TV programa sa Xbox konzole

Omogućite striming sa Xbox konzole na računar da biste uživali u sjajnim igrama i TV programu sa konzole preko računara.

1. Proverite hardver

Potreban vam je računar sa procesorom sa više jezgara najmanje brzine 1,5 GHz i 4 GB RAM memorije, Xbox One konzola i upravljač povezan sa računarom. Da biste videli informacije o sistemu, kliknite na dugme Start

Ikona Windows logotipa
, a zatim izaberite Postavke > Sistem > Osnovni podaci .

Za striming je najbolje koristiti žičnu Ethernet vezu. Ako je moguće, povežite računar i Xbox One sa ruterom pomoću mrežnih kablova. Za bežičnu vezu koristite 802.11 N ili noviji bežični adapter.

2. Uključite striming

Na Xbox One konzoli izaberite Postavke > Željene opcije > Game DVR i striming. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Omogući striming igara na drugim uređajima.

Vratite se na prethodni nivo: Postavke > Željene opcije > SmartGlass veze. Izaberite Sa bilo kog SmartGlass uređaja da biste omogućili svima koji su povezani na kućnu mrežu da strimuju igre. Da biste ograničili striming na samo nekoliko osoba, izaberite Samo sa profila prijavljenih na ovaj Xbox. .

3. Uspostavite vezu

Uključite Xbox One, a zatim se prijavite preko istog naloga koji koristite za prijavljivanje na računar. Na računaru pokrenite aplikaciju Xbox. Izaberite stavku Poveži se iz menija aplikacije Xbox, a zatim izaberite Xbox konzolu na koju želite da se povežete. Sledeći put će se aplikacija Xbox automatski povezati sa Xbox One konzolom.

Snimak ekrana postavki za striming

4. Vreme je za igru!

Kada se povežete sa konzolom, izaberite opciju Strimuj , a zatim odaberite OneGuide za TV, ili igru koju želite da igrate. Možete i da odaberete Xbox One igru bilo gde u aplikaciji, a zatim da odaberete Igraj sa konzole da biste strimovali igru.

Ako imate problema sa strimingom igre, pogledajte Rešavanje problema sa strimingom igara u aplikaciji Xbox u operativnom sistemu Windows 10.

Svojstva

ID članka: 17202 - Poslednji pregled: 13.10.2016. - Verzija: 11

Povratne informacije