Ispričajte priču kroz albume

Pohvalite se najnovijim avanturama pomoću albuma u aplikaciji „Fotografije“.

Albumi se automatski kreiraju

Aplikacija automatski kreira albume za vas sa nekim od najboljih snimaka sa određenog mesta u približno vreme.

Prikaz albuma u aplikaciji „Fotografije“

Uređivanje postojećeg ili kreiranje novog albuma

U svojim novim albumima možete da uživate bez ikakvog napora, ali možete da ih uredite da biste dodali završne detalje ili da kreirate sopstvene albume.

 1. Izaberite dugme „Start“

  ikona „Start“
  i izaberite stavku Fotografije.

 2. Izaberite stavku Albumi i željeni album, a zatim izaberite Uredi . S druge strane, da biste započeli kreiranje novog albuma, izaberite Novi album , izaberite fotografije koje želite da uključite, a zatim izaberite Gotovo .

 3. Uradite nešto od sledećeg:

  • Otkucajte novi naslov.

  • Izaberite stavku Dodaj ili ukloni fotografije i željene stavke, a zatim izaberite Gotovo .

  • Da biste promenili fotografiju koja se prikazuje pri vrhu, izaberite stavku Promeni naslovnu, odaberite fotografiju, a zatim izaberite stavku Gotovo .

 4. Pregledajte album, a zatim izaberite Sačuvaj .

Prikaz izbora albuma u aplikaciji „Fotografije“

Podelite svoju priču

Kada sačuvate album, pomerite se do dna ekrana da biste pristupili velikom broju opcija deljenja.

Da biste delili vezu u poruci ili aplikaciji bez slanja velikog priloga, izaberite stavku Deli ovaj album. Ako nije već sačuvan u usluzi OneDrive, od vas će biti zatraženo da ga najpre otpremite. Aplikacija će vas obavestiti kada možete da počnete, a zatim možete da odaberete neku aplikaciju pomoću koje ćete deliti vezu ili kopirajte vezu u poruku.

Da biste album pretvorili u zabavnu i interaktivnu priču za svega nekoliko minuta, izaberite stavku Ispričajte priču uz Sway. Kada se album otpremi u aplikaciju Sway, možete da isprobavate različite rasporede, dodajete reči, animaciju, kao i druge zabavne efekte, a da zatim podelite svoj Sway album na mreži. Saznajte više o aplikaciji Sway.

Da biste prikazali i uredili album sa drugih uređaja bez deljenja, izaberite stavku Otpremi . Sve će biti spremno za OneDrive ako se kasnije odlučite za deljenje.

Svojstva

ID članka: 17205 - Poslednji pregled: 01.12.2016. - Verzija: 13

Povratne informacije