Izrada rezervnih kopija sadržaja

Sačuvajte svoje uspomene tako što ćete napraviti rezervne kopije fotografija, tekstualnih poruka, aplikacija i postavki u oblaku. Na ovaj način ćete moći da pristupite svim potrebnim informacijama na novom telefonu, čak i ako više ne koristite stari telefon.

 • Da biste napravili rezervne kopije postavki (uključujući i raspored na početnom ekranu i naloge) i podataka iz aplikacija (kao što su najbolji rezultati ili istorija razgovora), na početnom ekranu brzo prevucite prstom nadole do liste svih aplikacija

  Ikona Windows logotipa
  , izaberite stavku Postavke > Ažuriranje i bezbednost > Rezervne kopije i uključite obe ponuđene opcije. Automatski ćemo izrađivati rezervne kopije ovih informacija jednom dnevno kada je vaš uređaj povezan na Wi-Fi mrežu i priključen na izvor napajanja.

 • Da biste napravili rezervne kopije tekstualnih poruka, izaberite sledeće stavke: Postavke > Sistem > Poruke i uključite opciju Rezervna kopija tekstualnih poruka.

 • Da biste napravili rezervne kopije fotografija i video zapisa, otvorite OneDrive

  OneDrive (ili kliknite desnim tasterom miša na nju)
  > Meni > Postavke > Otpremanje sa kamere i uključite automatsko otpremanje. Snimljene fotografije ili slike koje ste sačuvali na telefonu automatski će se otpremiti u OneDrive – besplatno skladište na mreži koje ste dobili uz Microsoft nalog.

Svojstva

ID članka: 17232 - Poslednji pregled: 16.08.2016. - Verzija: 4

Povratne informacije