Većina igara je zabavnija kada možete da ih igrate zajedno sa jednim ili dva (pa čak i tri) prijatelja. U aplikaciji Xbox lako možete da pronađete željene osobe tako što ćete ih potražiti po njihovoj oznaci igrača. Ako ste novi korisnik aplikacije Xbox ili još uvek niste tamo stekli prijatelje, spojićemo vas sa nekoliko ljudi koje možda poznajete ili sa kojima delite slična interesovanja.

Hajde da se igramo!

Ako znate oznaku igrača nekog prijatelja,

Ikona Windows logotipa
, brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, izaberite aplikaciju Xbox
slika Xbox logotipa
, a zatim izaberite stavku Prijatelji i klubovi pri vrhu ekrana. Ukucajte oznaku igrača svog prijatelja u polje za pretragu i dodirnite dugme Pretraga . Izaberite stavku Dodaj prijatelja da biste tu osobu dodali kao prijatelja u usluzi Xbox.

Snimak ekrana menija za pronalaženje prijatelja

Prijatelja nikad dosta!

Takođe ćemo vam predložiti nekoliko prijatelja ispod polja za pretragu. Predlozi mogu da obuhvataju osobe koje možda već poznajete preko aplikacije Xbox ili igrače koji prave popularne klipove i emisije o vašim omiljenim igrama. Da biste dodali predložene prijatelje u listu prijatelja, izaberite njihovu oznaku igrača i dodirnite stavku Dodaj prijatelja.

Upoznajte klubove i funkciju „Tražim grupu“

Klubovi su mesta okupljanja na mreži, gde članovi mogu da se druže i igraju igre. Pridružite se klubovima koji su vam interesantni ili kreirajte novi klub (vaša kuća, vaša pravila).

Funkcija „Tražim grupu“ je kao oglasna tabla za nalaženje igrača. Ovde možete da pronađete saigrače u usluzi Xbox Live. Možete da pretražujete ili kreirate sopstvene objave. Kada sakupite dovoljno igrača, organizujte druženje uz igranja igara!

Svojstva

ID članka: 17241 - Poslednji pregled: 18.12.2016. - Verzija: 19

Povratne informacije