Gde god da vidite ikonu pretrage na Windows 10Mobilna veza uređaju, izaberite je da biste pretražili pomoć, aplikacije, datoteke ili postavke.

Cortana

Cortana će vam pomoći da pronađete stvari na vebu, obavite poslove, pa čak i prepoznati pesmu koju trenutno slušate. Izaberite dugme za pretragu za pretragu koju će vam pružiti Cortana. Otkucajte ono što tražite, ili ako biste radije da to izgovorite, izaberite mikrofon pored polje za pretragu. Izaberite stavku Pretraga muzike i Cortana će poslušati i prepoznati pesmu za vas. Saznajte više o pomoćniku Cortana.

Cortana: pretraga muzike

Pretraga aplikacija

Potrebna vam je pomoć za pronalaženje neke aplikacije? Na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija. U polje za pretragu otkucajte delimično ili puno ime instalirane aplikacije da biste je pronašli.

Pretraga liste svih aplikacija

Da biste pronašli neku aplikaciju koju niste instalirali, otkucajte termin za pretragu, a zatim pored poruke „Nije pronađen nijedan rezultat“ izaberite stavku Pretraži Prodavnicu. Dobićete rezultate za aplikacije i igre u Prodavnici koji odgovaraju pretrazi, kao i relevantne muziku, filmove i TV emisije.

Pretraga datoteka

Da biste pronašli neku datoteku na telefonu, koristite „Istraživač datoteka“. Na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Istraživač datoteka > Meni . Izaberite Nedavno ili Ovaj uređaj, a zatim izaberite Pretraži i unesite termin za pretragu da biste pretražili nedavne datoteke ili sve datoteke na uređaju.

Pretraga u aplikaciji „Istraživač datoteka“

Traženje postavki

Da biste pronašli neku postavku ili meni sa postavkama, na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Postavke > Pronađi postavku. Otkucajte delimično ili puno ime menija sa postavkama i videćete rezultate koji odgovaraju pretrazi. Na primer, otkucajte upit „zaključani“ da biste pronašli zaključani ekran, ili upit „režim“ da biste pronašli režim rada u avionu i režim vožnje.

Pretraga postavki

Svojstva

ID članka: 17261 - Poslednji pregled: 18.08.2016. - Verzija: 5

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)