Gde god da vidite ikonu pretrage na svom Windows 10Mobilna veza uređaju, izaberite je da biste pretražili pomoć, aplikacije, datoteke ili postavke.

Pretraživanje veba

Da biste pretražili Veb, izaberite dugme za pretragu , a zatim otkucajte upit u okvir za pretragu.

Matična stranica Bing pretrage

Pretraga aplikacija

Potrebna vam je pomoć da pronađete neku aplikaciju? Na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim u polju za pretragu otkucajte delimično ili puno ime aplikacije koju ste instalirali na telefonu i telefon će je pronaći.

Pretraga liste svih aplikacija

Da biste pronašli neku aplikaciju koju niste instalirali, otkucajte termin za pretragu, a zatim pored poruke „Nije pronađen nijedan rezultat“ izaberite stavku Pretraži Prodavnicu. Dobićete rezultate za aplikacije i igre u Prodavnici koji odgovaraju pretrazi, kao i relevantne muziku, filmove i TV emisije.

Pretraga datoteka

Da biste pronašli neku datoteku na telefonu, koristite „Istraživač datoteka“. Na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Istraživač datoteka. Izaberite Meni , a zatim izaberite ili Nedavno ili Ovaj uređaj da biste pretražili nedavne datoteke ili sve datoteke na uređaju, a zatim u okviru za pretragu otkucajte termin za pretragu.

Pretraga u aplikaciji „Istraživač datoteka“

Pretraga postavki

Da biste pronašli neku postavku ili meni sa postavkama, na početnom ekranu

Ikona Windows logotipa
prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavku Postavke . Izaberite stavku Pronalaženje postavki, otkucajte delimično ili puno ime menija sa postavkama i videćete rezultate koji odgovaraju pretrazi. Na primer, otkucajte upit „zaključani“ da biste pronašli zaključani ekran, ili upit „režim“ da biste pronašli režim rada u avionu i režim vožnje.

Pretraga postavki

Svojstva

ID članka: 17262 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije