Potrebna vam je pomoć za Windows 10Mobilna veza? Pritisnite dugme za pretragu , a zatim unesite ključnu reč ili pitanje u polje za pretragu da biste dobili pomoć od korporacije Microsoft i aplikacije Cortana. Možete i da izaberete mikrofon i govorite umesto da kucate, a Cortana će slušati vašu pretragu.

Cortana home

Brzo pronađite ono što tražite

Ako ne znate gde da pronađete instaliranu aplikaciju, postoji velika šansa da će vas do nje odvesti jedna reč ili fraza. Na primer, otkucajte word i bićete usmereni do aplikacije Word Mobile.

Search for applications~ documents~ and files using the search box to find them quickly

Brzi odgovori

Cortana može da pronađe odgovor na neka od najčešćih pitanja o operativnom sistemu Windows 10Mobilna veza. Otkucajte pitanje kao što je Kako da promenim ton zvona u operativnom sistemu Windows 10Mobilna veza ili Kako da napravim rezervnu kopiju fotografija i tekstualnih poruka u operativnom sistemu Windows 10Mobilna veza, a zatim izaberite rezultat Pomoć koju obezbeđuje Microsoft. Slobodno isprobajte.

Ne možete da pronađete neki odgovor na telefonu? Izaberite rezultat sa veba da biste pronašli odgovor preko pretraživača Bing ili nabavite dodatnu pomoć na mreži na adresi support.microsoft.com/windows.

Svojstva

ID članka: 17263 - Poslednji pregled: 27.09.2016. - Verzija: 7

Povratne informacije