Možda ćete već videti kontakte u aplikaciji „Osobe“ ako ste ih ranije dodali ili povezali sa nalozima e-pošte (kao što su Outlook, Exchange ili Gmail) koristeći Microsoft nalog. Kada se prijavite na telefon, kontakti sa tog naloga automatski se dodaju u aplikaciju „Osobe“.

Ako ne vidite kontakte u aplikaciji „Osobe“ ili želite da dodate kontakte, ovo ćete najjednostavnije uraditi tako što ćete dodati sve naloge e-pošte i naloge za lokacije u aplikaciju „Osobe“.

Dodavanje kontakata sa naloga e-pošte

 1. Otvorite aplikaciju „Osobe“ na telefonu.

 2. Izaberite opciju Više

  Slika ikone „Više“
  i izaberite stavku Postavke .

 3. Dodirnite stavku Dodaj nalog.

 4. Odaberite tip naloga koji želite da dodate ili izaberite stavku Napredno podešavanje ako želite da dodate još neki element koji nije naveden u listi.

  Ekran dodavanja naloga u aplikaciji „Osobe“

 5. Unesite informacije za prijavljivanje naloga koji želite da dodate.

Dodavanje kontakata iz društvenih mreža

 1. Uverite se da imate instaliranu aplikaciju za potrebnu društvenu mrežu. Ako nemate instaliranu potrebnu aplikaciju, otvorite aplikaciju „Osobe“, izaberite opciju Više

  Slika ikone „Više“
  , dodirnite stavku Postavke i izaberite Nabavi aplikacije za društvene mreže da biste pronašli i preuzeli aplikaciju iz Windows prodavnice.

 2. Otvorite aplikaciju za društvene mreže na telefonu i prijavite se.

 3. Ako vas aplikacija upita da li želite da se povežete, potvrdite povezivanje. Ili se povežite na stranici sa postavkama aplikacije za društvene mreže.

Moći ćete da vidite vaše kontakte sa društvenih mreža kada otvorite aplikaciju „Osobe“.

Svojstva

ID članka: 17273 - Poslednji pregled: 16.08.2016. - Verzija: 5

Povratne informacije