Prebacite muziku, fotografije i druge datoteke na računar, telefon i tablet. Za početak je najjednostavnije da odredite tip vašeg računara.

Windows 10

Ako računar radi pod operativnim sistemom Windows 10, pomoću aplikacije „Pomoćnik za telefone“ moći ćete da podesite sadržaj tako da se automatski nalazi na svim vašim Windows 10Mobilna veza uređajima, a da vam za to nisu potrebni kablovi! Osim toga, možete da saznate kako da sinhronizujete datoteke i na uređajima sa operativnim sistemom Android i iOS. Aplikacija „Pomoćnik za telefone“ je takođe besplatna. Evo kako da dođete do nje:

  1. Prijavite se na računar.

  2. U polje za pretragu na traci zadataka unesite upit Pomoćnik za telefone. Izaberite rezultat da biste otvorili Windows prodavnicu. Možete i da posetite https://aka.ms/getphonecompanion na računaru.

  3. Preuzmite i instalirajte aplikaciju „Pomoćnik za telefone“.

Da biste otvorili aplikaciju „Pomoćnik za telefone“ na računaru, kliknite na taster Start

Ikona Windows logotipa
, a zatim izaberite Pomoćnik za telefone, ili potražite stavku „Pomoćnik za telefone“ preko polja za pretragu na traci zadataka.

Pločica aplikacije „Pomoćnik za telefone“ u „Start“ meniju

Druge verzije operativnog sistema Windows

Postoje aplikacije koje možete da preuzmete, a koje služe za sinhronizovanje telefona i računara, pod uslovom da imate neku drugu instaliranu verziju, a ne Windows 10.

Ako računar radi pod operativnim sistemom Windows 8 ili Windows 8.1, a želite modernu aplikaciju osetljivu na dodir, preuzmite Microsoft Pomoćnik za telefone u Windows prodavnici.

  1. Prijavite se na računar.

  2. U polje za pretragu na traci zadataka unesite upit Windows prodavnica.

  3. U Windows prodavnici potražite „Pomoćnik za telefone“, a zatim preuzmite i instalirajte aplikaciju.

Ako računar radi pod operativnim sistemom Windows 7, Windows 8 ili Windows 8.1, a želite klasičnu aplikaciju na radnoj površini, preuzmite Windows Phone aplikaciju za radnu površinu.

  1. Prijavite se na računar.

  2. Otvorite ovu vezu da biste preuzeli aplikaciju: https://aka.ms/windowsphoneappdesktop

  3. Kada se preuzimanje datoteke završi, izaberite Pokreni da biste instalirali aplikaciju.

Želite li da premestite samo nekoliko datoteka?

Ako imate računar koji radi pod operativnim sistemom Windows, priključite telefon na računar i otvorite istraživač datoteka. Zatim prevucite datoteke sa računara na telefon ili obrnuto. Ovo će sjajno raditi ako želite da premestite samo nekoliko datoteka.

Svojstva

ID članka: 17274 - Poslednji pregled: 16.08.2016. - Verzija: 7

Povratne informacije