Gledajte filmove i TV emisije

Iznajmite i kupite najnovije filmske hitove i TV emisije bez reklama od korporacije Microsoft i pogledajte ih koristeći aplikaciju „Filmovi i TV“ kod kuće ili dok ste negde u pokretu.

Windows prodavnica nudi ogroman izbor filmova raznovrsnih žanrova koji su dostupni u rezoluciji 1080p HD. U Prodavnici takođe možete naći TV emisije bez reklama dan nakon emitovanja na TV stanicama. Kupite pojedinačne epizode ili sezonsku povlasticu da bismo vam automatski slali najnovije emisije u aplikaciju „Filmovi i TV“ na svim Microsoft uređajima (Windows računari, Xbox, Windows telefoni ili Windows tableti).

Gledajte kod kuće ili u pokretu

Da li želite da odmah pogledate najnovije programe? Ako imate vezu širokog propusnog opsega, strimujte i smesta pogledajte željeni program. Da li ste u putu? Preuzmite željeni sadržaj na Windows laptop, tablet ili telefon, i gledajte ga dok putujete, čak i ako nemate pristup internetu.

Reprodukujte isti film na telefonu i tabletu i nastavite tamo gde ste stali

Svi kupljeni filmovi i TV emisije su uskladišteni na mreži i sinhronizovani su na svim uređajima na kojima koristite Microsoft nalog, tako da će vas programi pratiti sa jednog uređaja na drugi. Počnite da gledate film na Windows tabletu dok se vozite autobusom, a pogledajte ostatak filma kod kuće na televizoru koristeći Xbox konzolu. Aplikacija „Filmovi i TV“ vam omogućava da jednostavno nastavite sa gledanjem tamo gde ste stali.

Svojstva

ID članka: 17279 - Poslednji pregled: 16.08.2016. - Verzija: 4

Povratne informacije