Dobro došli u Continuum za telefon

Continuum pretvara vaš telefon u projektor za emitovanje sadržaja na velikim ekranima i sjajnu alatku za produktivnost. Priključite telefon na televizor ili monitor koristeći baznu stanicu ili adapter, a zatim radite u aplikacijama i prikažite sadržaj na velikom ekranu. Ili pokažite svoj omiljeni sadržaj na Windows 10 računaru bez korišćenja bazne stanice ili adaptera. Da li želite da obavite još više posla? Priključite tastaturu i miš i počnite.

Koristite telefon kao računar

Priključite tastaturu i miš da biste koristili telefon poput računara. Možete da kreirate i uređujete Office dokumenta, šaljete e-poštu, pa čak i da pišete tekstualne poruke na povezanom ekranu kada vam se umore prsti. Kada budete gotovi sa radom, ono što ste uradili ponećete sa sobom, jer je sve sačuvano na vašem telefonu.

Da li vam je potrebna pauza? Gledajte video zapise, fotografije ili surfujte po vebu koristeći povezani ekran.

Koristite telefon kao telefon

Čak i kada ste povezani sa ekranom, monitorom ili računarom, i dalje možete da koristite telefon na uobičajeni način. Upućujte i primajte pozive, šaljite tekstualne poruke, proveravajte aplikacije za društvene mreže – jednostavnim dodirom prsta.

Koristite telefon kao tablu osetljivu na dodir

Da biste koristili telefon za upravljanje povezanim ekranom, izaberite stavku Dodirnite da biste kontrolisali u baneru aplikacije Continuum pri vrhu ekrana. Zatim brzo prevucite prstom po ekranu telefona da biste pomerili kursor.

Prilagodite izgled po svojoj želji

Promenite fotografiju za pozadinu na povezanom ekranu kada god želite. Na početnom ekranu

Start symbol
brzo prevucite prstom do liste svih aplikacija, a zatim izaberite stavke Postavke > Personalizacija > „Start“ meni . U okviru odeljka Drugi ekran izaberite željenu fotografiju.

Svojstva

ID članka: 17280 - Poslednji pregled: 16.08.2016. - Verzija: 5

Povratne informacije