Šta je novo u operativnom sistemu Windows 10 Mobile

Ispravka za Windows 10 Mobile povodom godišnjice ima nove funkcije i podešavanja koja možete da istražite. Evo samo nekih od njih.

Snimanje panoramskih slika

Ne mogu svi da stanu u kadar? Novi režim „Panorama“ u aplikaciji „Kamera“ nudi vam širok prikaz sveta.

An image showing the camera screen as a panorama is being captured

Ako ste nestrpljivi da počnete da fotografišete, imamo još dobrih vesti: dugme Kamera se sada nalazi na zaključanom ekranu, što vam omogućava da izuzetno brzo snimite sliku.

Lako dostupna obaveštenja

Nema potrebe da sve te stavke budu sakrivene na zaključanom ekranu – uključite Info ekran da biste videli obaveštenja, proverili vreme i isprobali noćni režim.

Postavke za personalizaciju info ekrana u operativnom sistemu Windows 10 Mobile

Rad na telefonu pomoću aplikacije Continuum

Ako je dostupna za vaš uređaj, aplikacija Continuum vam omogućava da koristite telefon kao drugi ekran, kao što je TV ili monitor, i to bez bazne stanice ili bežičnog adaptera. Povežite miš i tastaturu da biste koristili telefon poput računara, pri čemu možete slobodno da koristite ekran telefona kao i obično.

Da biste saznali šta vam je sve potrebno, pročitajte članak Continuum za telefone: najčešća pitanja .

Zavladajte vebom uz Microsoft Edge

Microsoft Edge je pregledač koji vam pruža nove i brže načine za pronalaženje sadržaja, ili povratak na nešto što ste već videli. Ubrzajte pregledanje veba tako što ćete brzo prevlačiti prstom nalevo/nadesno da biste se vraćali/prelazili na različite veb stranice.

Preuzimanje aplikacija, muzike i još mnogo toga

Prodavnica je objedinjeno mesto gde možete da kupite sve: muziku, video zapise, igre i aplikacije. Isprobajte aplikaciju pre nego što je kupite ili odaberite neku besplatnu. Windows 10Aplikacije će raditi na svim vašimWindows 10 uređajima.

Slika Prodavnice

Odredite prioritet obaveštenja

Nisu sva obaveštenja podjednako kreirana. Centar aktivnosti vam omogućava da odaberete koja obaveštenja aplikacija imaju veći prioritet, tako da se uvek pojavljuju pri vrhu liste obaveštenja.

Otvaranje centra aktivnosti

Svojstva

ID članka: 17285 - Poslednji pregled: 27.09.2016. - Verzija: 7

Povratne informacije