Ako ste zakazali sastanak na mreži koristeći Skype za posao ili Lync, automatski ćete se pridružiti pozivu kada izaberete sastanak sa ekrana dobrodošlice. Mikrofoni i kamere će se automatski uključiti tako da sagovornici mogu da vide i čuju ostale u prostoriji.

Skype poziv u toku

Ako sastanak nije konfigurisan kao Skype sastanak, a želite da ga konfigurišete na taj način, zatražite organizatoru da u sastanak doda Skype za posao (saznajte kako to da uradite), izaberite dugme za poziv, a zatim i stavku Pridruži se.

Ako ste zaboravili da zakažete sastanak u usluzi Skype za posao (ili Lync sastanak) kada ste konfigurisali sastanak u Outlook, nema problema. Postoje dva različita načina da se to popravi:

  • Ako se još uvek niste pridružili sastanku iz Surface Hub, pređite na Outlook na telefonu, laptop ili tablet računaru, otvorite poziv za sastanak i podesite da to bude sastanak na mreži (koristeći Skype ili Lync). Sačekajte minut ili dva dok se sastanak ne pojavi na ekranu dobrodošlice.

  • Pridružite se sastanku sa laptop ili tablet računara, ili telefona, a zatim pozovite Surface Hub u poziv koristeći Skype ili Lync. Odgovorite na poziv na Surface Hub.

  • Ako ste se već pridružili sastanku na Surface Hub, dodajte poziv.

Svojstva

ID članka: 17316 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije