Surface Hub je sjajno kada treba da sarađujete ili razmenjujete ideje. Sesije razmene ideja mogu dovesti do nečega što nije još uvek zakazano. Lako je proveriti da li je Surface Hub dostupan za ad-hoc sesiju. Samo proverite ekran dobrodošlice. Ako nisu navedeni zakazani sastanci kada pokušate da koristite Surface Hub, možete početi da ga koristite.

Slika ekrana dobrodošlice bez zakazanih sesija

Da biste počeli, izaberite jednu od ovih opcija:

Slika pločice Skype poziva

Započnite konferencijski poziv koristeći Skype za posao – moći ćete da potražite osobe koje želite da pozovete iz adresara preduzeća ili da jednostavno birate odgovarajuće brojeve.

Slika pločice OneNote bele table

Želite da počnete da crtate i sarađujete? Koristite OneNote belu tablu. Aplikacija će se otvoriti – samo uzmite Surface Hub olovku i počnite da pišete.

Slika pločice povezivanja

Odaberite ovu opciju da biste projektovali ekran sa telefona ili laptopa na Surface Hub. Ako vaš uređaj podržava Miracast, uspostavite bežičnu vezu. Možete i da koristite kabl. Kada povežete kabl ekrana i USB kabl kod određenih uređaja, možete da koristite Surface Hub ekran osetljiv na dodir u prednjem delu prostorije da biste kontrolisali uređaj. Uputstvo za kontrolisanje uređaja sa ekrana osetljivog na dodir

Možete i da izaberete dugme „Start“

ikona dugmeta „Start”
pri dnu ekrana osetljivog na dodir da biste otvorili „Start“ meni u kojem ćete pronaći druge aplikacije koje možete da koristite tokom sesije.

Dugme „Start“

Svojstva

ID članka: 17319 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije