Važno

Recimo da imate celodnevni sastanak i želite da napravite pauzu za ručak. Sve što treba da uradite je da napustite sobu. Surface Hub će se vratiti na ekran dobrodošlice. Kada se vratite na taj ekran, videćete sastanak na Surface Hub. Da biste ponovo nastavili, izaberite opciju Nastavi.

Ako vaš sastanak uključuje poziv i želite da napravite pauzu, možete da prekinete poziv. Kada nastavite sastanak, samo izaberite dugme Ponovo se pridruži u usluzi Skype za posao da biste se ponovo pridružili pozivu.

Važno

  • Ako ste zabrinuti za privatnost ili radite na nečemu poverljivom, važno je da znate da svi mogu da nastave vašu sesiju sa ekrana dobrodošlice i da vide na čemu radite ili da pošalju ili sačuvaju vaše datoteke.

  • Ako se sa ekrana dobrodošlice pridružite sastancima zakazanim u različito vreme umesto da izaberete opciju Nastavi, sve datoteke i druge informacije iz te sesije će biti obrisane iz Surface Hub.

Nastavak sastanka ili sesije sa ekrana dobrodošlice

Surface Hub može automatski da se pauzira ako je ne koristite neko vreme. Ako se to dogodi tokom sesije, na ekranu dobrodošlice izaberite opciju Nastavi da biste nastavili sa radom.

Svojstva

ID članka: 17321 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije