Pre nego što završite sastanak ili sesiju, veoma je važno da sačuvate ili pošaljete sve datoteke koje želite da zadržite. Kada završite, sve će biti izbrisano iz Surface Hub da bi se lakše zaštitila vaša privatnost, kao i da bi Surface Hub bio spreman za sledeću osobu.

Da biste poslali datoteke bele table sebi i ostalima na sastanku, koristite dugme za e-pošte na beloj tabli.

Dugme za e-poštu koje je dostupno na beloj tabli

Druga mogućnost je da potražite opciju deljenja ako koristite druge aplikacije.

Dugme za deljenje u Microsoft Edge

U oknu „Deljenje“ izaberite stavku Surface HubPošta.

Okno „Deljenje“ u kojem su prikazane opcije za deljenje na beloj tabli

Vaše datoteke biće automatski priložene u e-poruci, a adresa e-pošte organizatora sastanka će se pojaviti u polju Za:. Dodajte koju god osobu želite i izaberite stavku Pošalji.

Sastavljanje Surface Hub poruke pošte

Aplikacija OneDrive vam omogućava drugi način za čuvanje datoteka. Otvorite aplikaciju (izaberite „Start“

ikona dugmeta „Start”
, a zatim izaberite Sve aplikacije > OneDrive) i prijavite se. Odaberite lokaciju u OneDrive gde želite da sačuvate datoteku i potvrdite izbor u polju za potvrdu.

Da biste sačuvali datoteke na USB memoriji, ubacite USB u neki od USB portova na Surface Hub ekranu osetljivom na dodir. Kada to uradite, izaberite opciju Sačuvaj kao u bilo kojoj aplikaciji koju koristite da biste sačuvali datoteku na kojoj radite na USB memoriju.

Ako radite na datoteci koja je sačuvana u usluzi skladišta na mreži, kao što je Dropbox, sačuvajte je onako kako obično čuvate ove tipove datoteka.

Svojstva

ID članka: 17326 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije