Dijagram bežičnog projektovanja

Uputstvo za bežično projektovanje

Ako laptop, tablet ili telefon podržava Miracast, možete da se povežete i delite sve ono što se nalazi na ekranu uređaja na Surface Hub bez korišćenja kablova.

Koraci za bežično povezivanje zavise od tipa uređaja koji imate. Ako koristite računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 8 ili novijom verzijom, pritisnite taster sa Windows logotipom + K na tastaturi, a zatim izaberite Surface Hub na koji želite da projektujete sadržaj sa ekrana.

Ako koristite neki drugi tip uređaja, sledite uputstva za taj uređaj. Ako niste sigurni šta treba da radite, potražite lokaciju podrške proizvođača da biste pronašli uputstva (neki od termina za pretragu koje bi bilo dobro da koristite su tip i model uređaja, „Miracast“ i „projektovanje“).

U slučaju bilo kakvih problema sa vezom pokušajte da projektujete pomoću kablova.

Uputstvo za zaustavljanje projekcije

Da biste zaustavili projektovanje, prekinite vezu na uređaju. Koraci za prekidanje veze se razlikuju u zavisnosti od uređaja, ali ako imate laptop ili tablet sa operativnim sistemom Windows 8 ili novijom verzijom, pritisnite taster sa Windows logotipom + K na tastaturi, a zatim izaberite opciju Prekini vezu. Međutim, ako više nema potrebe da radite na Surface Hub, izaberite dugme Gotovo i prekinuće se veza sa uređajem, dok će sadržaj i drugi podaci na Surface Hub biti obrisani, tako da sve bude spremno za sledeće osobu. Veoma je važno da sačuvate datoteke na kojima ste radili ili da ih pošaljete sebi putem e-pošte. Više informacija potražite u temi pomoći Kraj sesije.

Informacije o tome kako da delite ekran sa ostalima u toku Skype poziva, pogledajte temu pomoći Predstavljanje ekrana (ili prestanak predstavljanja) tokom poziva.

Svojstva

ID članka: 17335 - Poslednji pregled: 15.06.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)