Napravljeno od strane zaljubljenika u medije, za zaljubljenike u medije. Program Windows Media Player 12, dostupan u sklopu operativnih sistema Windows 7, Windows 8.1 i Windows 10*, reprodukuje više muzičkog i video sadržaja nego ikada, uključujući Flip Video sadržaj i nezaštićene pesme iz iTunes biblioteke! Organizujte svoju kolekciju digitalnog medijskog sadržaja, sinhronizujte digitalne medijske datoteke sa prenosnim uređajima, kupujte digitalni medijski sadržaj na mreži i još mnogo toga, a sve to uz Windows Media Player 12.

Poboljšani režimi reprodukcije

Režim „Reprodukuje se“ predstavlja studiju minimalizma: prikazuje samo kontrole koje su vam potrebne, tako da ništa ne stoji između vas i vaše muzike ili video zapisa. Nova sličica trake zadataka sa kontrolama za reprodukovanje čini pregledanje lakšim i zabavnijim.

Reprodukcija više medijskog sadržaja na više mesta

Windows Media Player 12 sadrži ugrađenu podršku za mnoge popularne audio i video formate. Sinhronizujte muziku, video zapise i fotografije ili strimujte medijski sadržaj na uređajima da biste uživali u svojoj biblioteci na bilo kom mestu, kod kuće ili na putu.

Picture of Now Playing mode
 * Windows Media Player 12 je uključen u čistu instalaciju operativnih sistema Windows 10, kao i u nadogradnje na Windows 10 sa operativnih sistema Windows 8.1 ili Windows 7. Reprodukciju DVD-a nije uključena u OS Windows 10 ili Windows 8.1. Posetite stranicu „Reprodukcija DVD sadržaja u sistemu Windows“ da biste saznali kako da dodate funkciju za reprodukciju DVD sadržaja.
Svojstva

ID članka: 17615 - Poslednji pregled: 14.09.2016. - Verzija: 1

Povratne informacije