O Bing dobavljačima podataka
Instituto Nacional de Estadística y Geografía logo
 

INEGI - Instituto Nacional de Estadística y Geografía

http://www.inegi.org.mx/

Applied Geographic Solutions, Inc., Cambria, CA. Sva prava zadržana.

http://www.appliedgeographic.com

Bing mape su u ponudi u okviru Microsoft ugovora o pružanju usluga i Kodeksu ponašanja i obuhvataju drumske, vazdušne mape, kao i jedinstvene 3D mape i mape iz ptičje perspektive za odabrana područja.

Naši dobavljači su:

BEV Logo
 


Bundesamt für Eich- und Vermessungswesen. Sva prava zadržana.


Indiana Orthophotography logo
 


© 2010 Indiana Orthophotography. Sva prava zadržana.

TerraItaly logo
 


© 2010 TerraItaly. Sva prava zadržana.

Eurosense logo
 


© Eurosense. Sva prava zadržana.

GeoContent logo
 


© 2010 GeoContent. Sva prava zadržana.

Institut Geographique National. Sva prava zadržana.

IGP logo
 


© 2010 IGP. Sva prava zadržana.

Intergraph logo
 


Intergraph.com

© 2010 Intergraph. Sva prava zadržana.


© 2010 Intermap. Sva prava zadržana.

AND logo
 

AND.com

© 2010 AND International Publishers NV. Sva prava zadržana.

Blom ASA logo
 


CIAT logo
 


© 2010 International Center for Tropical Agriculture. Sva prava zadržana.

Earthstar Geographics logo
 


Es-Geo.com

© 2010 Earthstar Geographics LLC. Sva prava zadržana.

Geonames

Bing karte koriste geografsku bazu podataka Geonames kao komponentu usluga geokodiranja. Baza podataka geonames.org sadrži više od 8 miliona geografskih naziva i sastoji se iz 6,5 miliona jedinstvenih karakteristika. Geonames objedinjuje geografske podatke kao što su nazivi mesta na različitim jezicima, nadmorska visina, stanovništvo i druge informacije iz različitih izvora. Sve koordinate geografske širine i dužine pripadaju sistemu WGS84 (Svetski geodetski sistem 1984). Geonames je osnovao Marc Wick. Marc je samostalni softverski inženjer koji živi u Švajcarskoj. Možete mu se obratiti putem adrese marc@geonames.org

Collins Bartholomew logo
 

Bartholomewmaps.com

© 2008 Collins BartholomewLtd.

Vodeći nezavisni dobavljač geografskih informacija, kompanija Collins Bartholomew bavi se izradom mapa duže od 170 godina i svetski je poznata po kvalitetu svojih proizvoda i inovacijama u kartografiji. Kompanija Collins Bartholomew je specijalizovana za izradu mapa manjih i srednje velikih područja, od Velike Britanije do ostatka sveta, a njeni proizvodi često se koriste u izdavaštvu, na internetu i u okviru rešenja izrađenih po narudžbini.

Ordnance Survey logo
 
 

Ordnancesurvey.co.uk

Ovaj proizvod sadrži podatke za izradu mapa koje je licencirala kompanija Ordnance Survey uz dozvolu Nadzornika Kancelarije Njenog visočanstva za štamparsku i izdavačku delatnost. © Crown autorsko pravo i/ili pravo proizvođača baze podataka 2010. Sva prava zadržana. Licenca broj 100025324.

Ordnance Survey je državna agencija za izradu mapa Velike Britanije koja nudi najtačnije i najnovije geografske podatke koje koriste vlada, kompanije i pojedinci. Svakoga dana OS u proseku unosi 5000 ažuriranja u centralnu bazu podataka, koja se odnose na nove građevine i druge prirodne izmene i ljudske tvorevine. OS završnu verziju podataka za izradu mapa koristi za izradu i prodaju širokog raspona digitalnih informacija i papirnih mapa direktno i preko partnera.

Getmapping logo
 

Getmapping.com

Getmapping PLC Virginia Villas, High Street Hartley Wintney Hampshire, Engleska RG27 8NW Tel: +44 (0) 870 7740174 e-pošta: sales@getmapping.com

Harris Logo
 

Harris.com

© 2010 Harris Corporation. Sva prava zadržana.


MapData Services Pty LTD
 
 

© Copyright 2016 by MapData Services Pty. LTD. 

NASA Logo
 


Fotografije Blue Marble Next Generation dobijene su ljubaznošću tima agencije NASA za projekat Earth Observatory.

Svi znamo da NASA proučava svemir, manji broj ljudi zna da NASA takođe proučava i Zemlju. Kao deo proslave postavljanja sistema za posmatranje Zemlje, NASA sa zadovoljstvom deli najnovije, zapanjujuće fotografije Zemlje sa servisom Bing karte prikladno nazvane „Blue Marble“ (Plavi kliker). Ove nove fotografije Zemlje obogaćuju projekat Blue Marble i nude detaljan pogled na život naše planete tokom cele godine. Deljenjem ovih fotografija iz projekta „Blue Marble“, NASA želi da pozove javnost da se pridruži agenciji u nastavljenom istraživanju našeg sveta iz jedinstvene perspektive svemira. Ako želite da saznate više o razvoju programa agencije NASA za stvaranje slike Zemlje kao celine, pročitajte članak o razvoju projekta „Blue Marble“ na veb lokaciji Earth Observatory.

Mapping data © 2016 HERE


Pictometry logo
 

Pictometry.com

© 2010 Pictometry International Corporation. Sva prava zadržana.

Dodatne informacije o kompaniji Pictometry i kupovini fotografija možete pronaći na Veb lokaciji Pictometry.

SK Planet logo
 


© 2015 SK Planet.

TomTom logo
 

TomTom.com

© TomTom International BV. Sva prava zadržana.

Traffic.com logo
 

Traffic.com

© 2010 Traffic.com, Inc. Sva prava zadržana.

USGS Logo
 


Državna agencija U.S. Geological Survey (USGS) servisu Bing karte šalje ortofotografije Sjedinjenih Američkih Država visoke rezolucije. Bing karte hostuju dva proizvoda agencije USGS, Urban Area i Digital Ortho Quadrangle (DOQ) koja su povezana u besprekidni mozaik.

Podaci Urban Area sadrže fotografije većih gradova visoke rezolucije od oko 30 do 60 cm po pikselu u prirodnim bojama. Skup podataka Urban Area kreiran je u saradnji s programom agencije National Geospatial Agency (NGA) koji je započeo 2002.

DOQ podaci su fotografije u skali sivih tonova (crno bele) rezolucije 1 metar po pikselu koje pokrivaju 96 posto kontinentalnih Sjedinjenih Američkih Država (48 država bez Aljaske i Havaja).

Skupovi podataka Urban Area i DOQ dostupni su za štampanje i preuzimanje na Veb stranici USGS Seamless Data Distribution System.

Weather Decision Technologies logo
 

http://www.wdtinc.com

Osnovana 1999, kompanija Weather Decision Technologies postala je globalni lider u pružanju najsavremenijih sistema za detekciju vremenskih uslova, kratkoročne i dugoročne vremenske prognoze i usluga partnerima i klijentima. WDT nudi svoj inovativni proizvod iMap Weather globalnim internet kompanijama i vrhunski servis ClearPoint Weather nautičkim službama za praćenje vremena širom sveta. WDT ima operativne i međunarodne kancelarije u Vašington DC-u, Normanu u Oklahomi, Minhenu u Nemačkoj i Tokiju u Japanu.

ZENRIN logo
 


© 2010 ZENRIN

Autorska prava © ZENRIN CO., LTD. 2010 Sva prava zadržana. Osnovana 1948, kompanija ZENRIN ima više od 50 godina iskustva na području izrade mapa u Japanu. Zahvaljujući rezidencijalnim kartama koje pokrivaju neverovatnih 99 % Japana i originalnoj tehnologiji za računarsku izradu mapa, istakli smo se kao lider u tom sektoru. Kontrolišemo značajan udeo na tržištu softvera za izradu mapa, automobilsku navigaciju i srodnih IT usluga. Imamo poslovne centre u SAD, Evropi kao i centre za proizvodnju mapa u Kini. Pomoću tih centara planiramo dalje proširenje jedinstvenih kartografskih baza podataka kompanije Zenrin.

DigitalGlobe logo
 

http://www.digitalglobe.com/

© 2010 DigitalGlobe.

GeoBC logo
 

www.geobc.gov.bc.ca

© 2010 Province of British Columbia.

AutoNavi logo
 


© 2010 AutoNavi. Sva prava zadržana.

Wolfram Alpha logo
 

Podatke i druge rezultate omogućila je kompanija Wolfram Alpha.

Delove podataka, grafika i drugih rezultata („Rezultati“) unutar servisa omogućila je kompanija Wolfram Alpha LLC putem svog modula za računarsko znanje na Veb lokaciji http://www.wolframalpha.com („Wolfram Alpha“).

Rezultati sadrže razne slike, nacrte, tablice i druge grafike zaštićene autorskim pravima koje smete koristiti samo u nekomercijalne svrhe i uz odgovarajuću oznaku autorstva kompanije Wolfram Alpha. Ovi Rezultati ne bi se smeli smatrati potvrđenim ili definitivnim izvorom podataka na koje se može oslanjati u legalne, finansijske, medicinske, hitne ili druge kritične svrhe. Rezultati se nude onakvi kakvi jesu i samo u svrhu informisanja. Wolfram Alpha ne nudi bilo kakvu garanciju vezanu za Rezultate i vi pristajete da prihvatite sve rizike vezane za korištenje Rezultata ili oslanjanje na njih.

Wolfram Alpha i modul Computational Knowledge Engine zaštitni su znakovi kompanije Wolfram Alpha, LCC.

Aerials Express logo
 

http://www.aerials-express.com

© 2010 Aerials Express. Sva prava zadržana.

Urban Mapping logo
 

http://www.urbanmapping.com/

© 2010 Urban Mapping. Sva prava zadržana.

Infogroup logo
 

http://www.infogroup.com/

© 2013 Infogroup. Sva prava zadržana.

Indiacom logo
 


© 2009 Indiacom.

Sva prava zadržana. Indiacom je vodeći indijski davatelj licenci za poslovne sadržaje i izdavač telefonskih imenika i žutih stranica širom Indije.

S više od 20 godina iskustva u području nabavke, provere, poboljšanja i distribucije baza podataka, Indiacom je glavni partner za dobavljanje sadržaja brojnim dobro poznatim kompanijama na mreži i dobavljačima poslovnih oglasa i baza podataka sa procenama interesa za brojne marketinške organizacije. Indiacom takođe prikuplja geonavigacione podatke kao što su geokodovi (geografska širina/dužina) koji se odnose na oglase u bazi podataka i radila je na projektima prikupljanja informacija o drumskoj infrastrukturi za navigacione kompanije.

Indiacom nezavisno prikuplja, proverava, dovršava i ažurira sadržaj u svojoj bazi podataka i sav takav sadržaj koji licencira u isključivom je vlasništvu kompanije Indiacom Ltd.Sadrži informacije koje su obuhvaćene licencom Open Government License za grad Sari.


Svojstva

ID članka: 17831 - Poslednji pregled: 01.11.2016. - Verzija: 2

Povratne informacije