Dodavanje funkcija pomoću proširenja

Microsoft Edge je nesumnjivo sjajan za surfovanje vebom, a nova proširenja dodatno poboljšavaju njegove performanse. Proširenja su mali programi koji dodaju funkcije vašem pregledaču.

Kontekstualni meni proširenja u programu Microsoft Edge

Šta vam nude proširenja:

Omogućavaju nove načine za interakciju sa pregledačem. Na primer, proširenje Mouse Gestures vam omogućava da surfujete vebom pritiskom na desni taster miša ili brzim pokretima miša.

One rade u pozadini i ne ometaju korisnika. Ovde spadaju proširenja koja blokiraju prikazivanje većine reklama.

Omogućavaju vam da dodate dugmad kako biste obavili više posla na određenim stranicama. Ovakva proširenja vam omogućavaju da dodate dugme za prevođenje stranice ili za deljenje stranice na društvenim mrežama.

Preuzimanje proširenja iz Prodavnice

Da biste pronašli proširenja i dodali ih u pregledač, otvorite Microsoft Edge sa Windows trake zadataka, a zatim izaberite stavke Više > Proširenja > Preuzmi proširenja iz Prodavnice. Kada instalirate neko proširenje, sledite uputstva prikazana na ekranu kako biste ga omogućili u programu Microsoft Edge.

Postavite proširenja u prvi plan

Izaberite dugme Više da biste prikazali sva proširenja. Da li često koristite neko proširenje? Da biste ga uvek imali pri ruci, izaberite dugme Više , pritisnite i držite željeno proširenje (ili kliknite desnim tasterom miša na njega) i izaberite opciju Prikaži pored trake adresa.

Svojstva

ID članka: 27908 - Poslednji pregled: 02.08.2016. - Verzija: 4

Povratne informacije