Odaberite Office po svojoj meri

Nisu vam poznate razlike između Office proizvoda i ne znate koji je Office pravi izbor za vas? Evo kratkog pregleda koji vam može pružiti jasniji uvid.

Office 2016

Office 2016 je najnovija verzija proizvoda sa kojim ste najverovatnije dobro upoznati. Ovo je paket aplikacija za produktivnost (npr. Word, Excel i PowerPoint) koji kupujete jednom i instalirate na računaru. Da li ste ranije koristili neku stariju verziju sistema Office? Pogledajte šta je novo i poboljšano u sistemu Office 2016.

Office 365 aplikacije

Office 365

Office 365 je usluga pretplate koja obuhvata najnoviju verziju sistema Office, a to je trenutno Office 2016. Ova pretplata vam pruža dodatne pogodnosti, kao što su dodatno skladište na mreži i aktuelna tehnička podrška. Sem toga, dobićete ispravke i nove funkcije kada postanu dostupne.

Kada se objavi naredna verzija sistema Office, vaša pretplata na Office 365 vam omogućava da obavite nadogradnju bez dodatnih troškova. Pogledajte šta je novo i poboljšano u sistemu Office 2016 za Office 365.

I dalje niste sigurni koju verziju treba da nabavite? Uporedite Office planove i cene.

Office Online

Office Online je besplatna verzija sistema Office koju možete da koristite u veb pregledaču. Isprobajte Office Online aplikacije.

Želite li samo Word ili Excel?

I dalje možete da nabavite samostalne verzije Office aplikacija, kao što su Word, Excel i PowerPoint. Posetite Microsoft prodavnicu i potražite željenu Office aplikaciju.

Svojstva

ID članka: 27910 - Poslednji pregled: 02.08.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije