Pošaljite nam povratne informacije

Aplikacija „Čvorište za povratne informacije“, koja je dostupna u prodavnici, je mesto gde nas možete obavestiti o problemima na koje ste naišli ili nam poslati predloge koji će nam pomoći da poboljšamo utisak pri radu operativnog sistema Windows.

Kada otvorite aplikaciju, potražite povratne informacije slične vašima, a zatim im dodajte pozitivan glas, pa čak ih i komentarišite ako želite. Ako ne vidite neke slične povratne informacije, unesite nove povratne informacije u jednu od navedenih kategorija tako da ostali mogu da im dodaju pozitivan glas. Ako je moguće, napravite snimak ekrana problema i priložite ih uz povratne informacije.

Da biste napravili snimak ekrana, pritisnite taster sa Windows logotipom

Ikona Windows logotipa
+ Print screen. Da biste pronašli snimak ekrana, u polje za pretragu na traci zadataka otkucajte snimci ekrana, a zatim izaberite fasciklu Snimci ekrana.

Ako vam je hitno potrebna pomoć, obratite se Microsoft podršci.

Svojstva

ID članka: 27932 - Poslednji pregled: 27.10.2016. - Verzija: 8

Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)