Moderne smernice za životni ciklus

Nazad na matičnu stranicu životnog ciklusa
 

Moderne smernice za životni ciklus pokrivaju proizvode za koje su obezbeđeni kontinuirani servis i podrška. Smernice se primenjuje sve dok su ispunjena sledeća 3 kriterijuma:

  1. Korisnici moraju redovno obavljati ažuriranja u skladu sa objavljenim zahtevima servisiranja i licenciranja za taj proizvod ili uslugu.
  2. Korisnici moraju da imaju prava da koriste proizvod ili uslugu.
  3. Microsoft mora trenutno da nudi podršku za proizvod ili uslugu.


Microsoft će najmanje 12 meseci pre prestanka podrške za proizvode za koje važe moderne smernice za životni ciklus obavestiti korisnike o tome, ako nisu ponuđeni proizvod ili usluga na koje bi prešli, izuzev besplatnih usluga ili preliminarnih izdanja.

Za proizvode u okviru postojećih smernica za životni ciklus (kao što su smernice za desetogodišnji životni ciklus proizvoda za preduzeća, projektante i operativne sisteme za stone računare) Microsoft će nastaviti da obezbeđuje servis i podršku u toku fiksnog vremenskog perioda. Proizvodi koji su već pokrenuti sa postojećim smernicama za životni ciklus i dalje će biti podržani do objavljenog datuma kraja podrške.

Više detalja potražite u odgovorima na najčešća pitanja o modernim smernicama.

Informacije na ovoj stranici podležu dokumentu Microsoft smernice o odricanju odgovornosti i obaveštenje promeni uslova. Povremeno posećujte ovu stranicu da biste pregledali sve takve promene.
 

Svojstva

ID članka: 30881 - Poslednji pregled: 06.09.2016. - Verzija: 3

Povratne informacije