Kompatibilnost pribora sa OS Windows 10 u S režimu

Primenjuje se na: Windows 10 S

Microsoft je uveo Windows 10 u S režimu, specifičnu konfiguraciju izdanja Windows 10 koja nudi poznat, produktivan utisak pri radu operativnog sistema Windows koji je unapređen radi veće bezbednosti i boljih performansi. Mnogi hardverski pribor i periferni uređaji (kao što su štampači) koji rade sa operativnim sistemom Windows 10 Home i Pro će raditi i sa operativnim sistemom Windows 10 u S režimu, ali sa ograničenom funkcionalnošću u pojedinim scenarijima. Proverite kod proizvođača pribora da biste saznali više. 

Sarađujemo sa proizvođačima hardverskog pribora kako bismo korisnicima OS Windows 10 u S režimu pružili sjajno iskustvo. U nastavku ćete da nađete veze do više informacija koje su proizvođači sakupili na osnovu uloženog truda. Takođe postoje veze ka informacijama o priboru koji proizvodi Microsoft. 

 

Štampači i skeneri


Sledeći proizvođači nude veb stranice na kojima je objašnjeno korišćenje pojedinih štampača i skenera sa operativnim sistemom Windows 10 u S režimu. Ako određeni proizvođač nije naveden, obratite mu se i zatražite informacije o kompatibilnosti.

BROTHER INDUSTRIES, LTD.: samo na engleskom

Canon

Dell

EPSON: samo na engleskom

HP: samo na engleskomsvi jezici

KONICA MINOLTA, INC.: samo na engleskom

Lexmark International, Inc.: samo na engleskom

Toshiba: samo na engleskom
 

Tastature i miševi


Sledeći proizvođači nude veb stranice na kojima je objašnjeno korišćenje pojedinih tastatura i miševa sa operativnim sistemom Windows 10 u S režimu. Ako određeni proizvođač nije naveden, obratite mu se i zatražite informacije o kompatibilnosti.

Microsoft tastature i miševi

Veb kamere i kamere


Sledeći proizvođači nude veb stranice na kojima je objašnjeno korišćenje određenog pribora sa operativnim sistemom Windows 10 u režimu S. Ako određeni proizvođač pribora nije naveden, obratite mu se i zatražite informacije o kompatibilnosti.

Microsoft veb kamere

Drugi periferijski uređaji


Većina ostalog hardverskog pribora će raditi u skladu sa namenom sa upravljačkim programom u stilu poštanskog sandučeta koji obezbeđuje Microsoft. Neke funkcije koje obezbeđuje prateći softver možda neće biti omogućene. Obratite se proizvođaču hardvera za više informacija.

Microsoft slušalice sa mikrofonom

Microsoft adapteri za prikaz

Elecom: samo za japanski

I-O Data: samo za japanski

Buffalo: samo za japanski