10. mart 2020. – KB4540673 (verzija OS 18362.719 i 18363.719)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1903, all editionsWindows Server version 1903Windows 10, version 1909, all editions

Istaknute stavke


 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada koristite Microsoft Edge i Internet Explorer.
 • Ispravke verifikacije korisničkih imena i lozinki.
 • Ispravke za poboljšavanje bezbednosti prilikom korišćenja spoljnih uređaja (kao što su upravljači za igru, štampači i veb kamere).

Poboljšanja i popravke


  Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaj će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

  Potražite dodatne informacije o otklonjenim bezbednosnim propustima u Vodiču za bezbednosne ispravke.

  Poznati problemi u ovoj ispravci


  Simptom Zaobilazno rešenje
  Kada koristite Windows Server kontejnere sa ispravkama od 10. marta 2020, možete naići na probleme sa 32-bitnim aplikacijama i procesima. Važne smernice o ažuriranju Windows kontejnera potražite u članku Kompatibilnost verzija Windows kontejnera.

   

  Kako da preuzmete ovu ispravku


  Pre instaliranja ove ispravke

  Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa instaliranjem najnovije kumulativne ispravke i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i članku Servisne stek ispravke (SSU): najčešća pitanja.

  Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4541338) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

  Instaliranje ove ispravke

  Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
  Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
  Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
  Windows Server Update Services (WSUS) Da

  Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

  Proizvod: Windows 10 u verziji 1903 i novije verzije

  Klasifikacija: bezbednosne ispravke

   

  Informacije o datotekama

  Da biste dobili spisak datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datotekama za kumulativnu ispravku 4540673

  Napomena Uz neke datoteke pogrešno je navedeno „nije primenjivo“ u koloni „Verzija datoteke“ CSV datoteke. To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.