16. jun 2020. – KB4567512 (OS IT 18362,904 i 18363,904)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1903, all editionsWindows Server version 1903Windows 10, version 1909, all editions

Istaknute ispravke


 • Ažurira problem koji može da spreči štampanje određenih štampača, generišu greške pri štampanju ili da uzrokuje pojavljivanje aplikacija i štampe. 

Poboljšanja i popravke


  Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

  Poznati problemi u ovoj ispravci


  Simptom Privremeno rešenje
  Nakon instaliranja ove ispravke na Windows 10 uređaju pomoću WWAN LTE modema, pristup internetu možda neće biti moguć. Međutim, indikator statusa mrežne povezanosti (NCSI) na sistemskoj traci poslova možda i dalje ukazuje na to da ste povezani sa internetom. Radimo na rešenju problema i dostavićemo ispravku u predstojećem izdanju.
  Datoteka datoteke lokalnog bezbednosnog organa (LSASS) (LSASS. exe) može da ne uspe na nekim uređajima sa porukom o grešci "kritički sistemski proces, C:\windows\system32\lsas.exe, ne uspjelo se sa kodom statusa c0000008. Računar se sada mora ponovo pokrenuti. " Microsoft radi na rešavanju problema i dostaviće ispravku u predstojećem izdanju.

  Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


  Pre instaliranja ispravke

  Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

  Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4560959) će biti automatski ponuđen. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update.

  Instaliranje ove ispravke

  Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
  Windows Update i Microsoft Update Ne Pogledajte druge opcije u nastavku.
  Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
  Windows Server Update Services (WSUS) Ne

  Ovu ispravku možete da uvezete u WSUS ručno. Pogledajte Katalog Microsoft Update za uputstva.

   

  Informacije o datoteci

  Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4567512

  Napomenu Neke datoteke pogrešno imaju "nije primenljivo" u koloni "CSV datoteka" u koloni "verzija datoteke". To može dovesti do lažnih pozitivnih ili lažnih negativnih grešaka prilikom korišćenja nekih alatki trećih strana za prepoznavanje skeniranja radi provere valjanosti verzije.