10. novembar 2020 – KB4586785 (OS Build 17134,1845)

Primenjuje se na: Windows 10, version 1803, all editionsWindows 10, version 1803 (Enterprise, Education, IoT Enterprise)

Istaknute ispravke


 • ažurira problem koji može da spreči otvaranje Microsoft Edge ili može da spreči pretraživanje u određenim slučajevima. 
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja Microsoft Office proizvoda.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti pri korišćenju uređaja kao što su miš, tastatura ili pero.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti kada Windows obavlja osnovne operacije.
 • Ispravke za poboljšanje bezbednosti prilikom korišćenja spoljnih uređaja (kao što su upravljači za igru, štampači i veb kamere). 
 • Ažurira datum početka 2020 DST za Fiji ostrva na Fiji na 20. decembar 2020.

Poboljšanja i popravke


Ova bezbednosna ispravka sadrži poboljšanja kvaliteta. U ključne promene spadaju:

 • dozvoljava administratorima da koriste smernice grupe za omogućavanje čuvanja ciljeva kao i za korisnike u sistemu Microsoft Edge IE režim. 
 • vam omogućava da ograničite Jskripti mašine za izvršavanje skripti na proces. 
 • rešava problem koji može sprečiti otvaranje Microsoft Edge ili može da spreči pretraživanje u određenim slučajevima. 
 • Ažurira datum početka 2020 DST za Fiji ostrva na Fiji na 20. decembar 2020.
 • Odnosi se na bezbednosnu ranjivost tako što sprečava aplikacije koje se pokreću kao sistemski nalog od štampe u lokalnim portove koji ukazuju na datoteku. Neuspeh evidencije evidencije radnih poslova 50, upit nije podržan. "u ID-u događaja 372 u evidenciji događaja PrintService\Admin. Da biste u budućnosti rešili ovaj problem, proverite da li se aplikacije ili usluge pokreću kao određeni korisnički ili nalog usluge.
 • Bezbednosne ispravke za Microsoft Scripting mašinu, Microsoft grafiku, Windows unos i kompoziciju, Windows usluga novиanika, Windows osnova,jezgro operativnog sistema Windows i Windows periferne uređaje.

Ako ste instalirali ranije ispravke, na uređaju će biti preuzete i instalirane samo nove popravke koje ovaj paket sadrži.

Za više informacija o rešenim bezbednosnim ranjivosti, obratite pažnju na novu Veb lokaciju vodiča za bezbednosne ispravke .

Poznati problemi u ovoj ispravci


Microsoft trenutno nije upoznat ni sa jednim problemom u ovoj ispravci.

Uputstvo za preuzimanje ove ispravke


Pre instaliranja ispravke

Microsoft preporučuje da instalirate najnoviju servisnu stek ispravku (SSU) za operativni sistem pre nego što instalirate najnoviju kumulativnu ispravku (LCU). Servisne stek ispravke (SSU) poboljšavaju pouzdanost postupka ažuriranja da bi se ublažili potencijalni problemi sa LCU instaliranjem i primenom Microsoft bezbednosnih popravki. Opšte informacije o SSU ispravkama potražite u članku Servisne stek ispravke i Servisne stek ispravke (SSU): Najčešća pitanja.

Ako koristite Windows Update, najnoviji SSU (KB4580398) će vam automatski biti ponuđeno. Zaseban paket za najnoviji SSU potražite u Katalogu Microsoft Update

Instaliranje ove ispravke

Kanal objavljivanja Dostupno Naredni korak
Windows Update i Microsoft Update Da Nema. Ova ispravka će biti automatski preuzeta i instalirana iz usluge Windows Update.
Katalog Microsoft Update Da Da biste nabavili zaseban paket sa ovom ispravkom, posetite veb lokaciju Kataloga Microsoft Update.
Windows Server Update Services (WSUS) Da

Ova ispravka će se automatski sinhronizovati sa uslugom WSUS ako konfigurišete Proizvode i klasifikacije na sledeći način:

Proizvod: Windows 10

Klasifikacija: Bezbednosne ispravke

 

Informacije o datoteci

Da biste dobili listu datoteka koje su obezbeđene u ovoj ispravci, preuzmite informacije o datoteci za kumulativnu ispravku 4586785