Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Stavke koje su izbrisane iz deljenog poštanskog sandučeta odlaze u pogrešnu fasciklu u programu Outlook

Podrška za Office 2003 je ukinuta

Microsoft je 8. aprila 2014. godine ukinuo podršku za Office 2003. Ova promena je uticala na ispravke softvera i bezbednosne opcije. Saznajte kako ovo utiče na vas i kako da ostanete zaštićeni.

Rezime
Kada koristite jedan od Microsoft Outlook proizvoda navedenih na početku ovog članka, brišete stavke iz fascikle „Poštansko sanduče“ drugog korisnika gde imate privilegije za brisanje, a izbrisane stavke odlaze u fasciklu „Izbrisane stavke“, a ne u fasciklu vlasnika poštanskog sandučeta.
Dodatne informacije
Outlook obezbeđuje postavku za Windows registrator da bi promenio odredište izbrisanih stavki na fasciklu „Izbrisane stavke“ koja pripada vlasniku poštanskog sandučeta.

Promena odredišta izbrisanih stavki

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako se menja registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako neispravno izmenite registrator. Zbog toga obavezno pažljivo sledite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Za više informacija o pravljenju rezervne kopije i vraćanju registratora u prethodno stanje kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
322756 Pravljenje rezervne kopije i vraćanje registratora u prethodno stanje u operativnom sistemu Windows (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)

Da bismo promenili odredište izbrisanih stavki umesto vas, pređite na odeljak „Popravi umesto mene“. Ako želite da sami promenite odredište izbrisanih stavki, pređite na odeljak „Popraviću sâm“.

Popravi umesto meneDa biste automatski prebacili odredište izbrisanih stavki, kliknite na dugme ili vezu Popravi. Zatim u dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Pokreni i pratite korake u čarobnjaku Popravi.
Napomene
 • Rešenja za popravku neće raditi ako je primenjena vrednost  DelegateWasteBasketStyle pomoću grupnih smernica.
 • Uverite se da delegat ima prava dozvole barem na nivou autora za fasciklu „Izbrisane stavke“ koja pripada vlasniku poštanskog sandučeta kada drugi put pokrenete rešenje Popravi .
 • Ovaj čarobnjak je možda dostupan samo na engleskom. Međutim, automatska ispravka funkcioniše i za verzije operativnog sistema Windows na drugim jezicima.
 • Ako ne radite za računarom na kojem je došlo do problema, sačuvajte rešenje za ispravku na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrenite na računaru na kojem postoji problem.

Zatim pređite na odeljak „Da li je ovo rešilo problem?“.Popraviću sâm

Da biste promenili postavke registratora, sledite ove korake:
 1. U programima Outlook 2002, Outlook 2003, Outlook 2007 ili Outlook 2010, u meniju Datoteka izaberite stavku Izlaz.

  U programu Outlook 2000, u meniju Datoteka izaberite stavku Izlaz i odjava.
 2. Kliknite na dugme Start i izaberite stavku Pokreni.
 3. Otkucajte regedit, a zatim kliknite na dugme U redu.
 4. Pronađite ključ registratora ispod koji odgovara vašoj verziji programa Outlook.
  • Za Outlook 2010

   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Outlook\Options\General
  • Za Outlook 2007
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\12.0\Outlook\Options\General
  • Za Outlook 2003
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\11.0\Outlook\Options\General
  • Za Outlook 2002:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\General
  • Za Outlook 2000:
   HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\9.0\Outlook\Options\General
 5. Desnim tasterom mišta kliknite na vrednost DelegateWastebasketStyle, a zatim izaberite stavku Izmeni.

  Ako ključ ne postoji, koristite ove korake da biste ga kreirali:
  1. Kliknite desnim tasterom miša na fasciklu Opšte u putanji definisanoj u 4. koraku u odeljku „Promena odredišta izbrisanih stavki“ koji se nalazi u gornjem delu ovog članka.
  2. Postavite pokazivač na stavku Novo, a zatim izaberite stavku DWORD vrednost.
  3. Otkucajte DelegateWastebasketStyle, a zatim pritisnite taster ENTER.
 6. Promenite podatke o vrednosti u dijalogu Uređivanje DWORD vrednosti na neku od sledećih vrednosti:
  • 8 = Skladišti izbrisane stavke u vašu fasciklu.
  • 4 = Skladišti izbrisane stavke u fasciklu vlasnika poštanskog sandučeta.
  Napomena Uverite se da delegat ima prava barem na nivou autora za fasciklu „Izbrisane stavke“ koja pripada vlasniku poštanskog sandučeta. Ako delegat nema ova prava, a ova opcija registratora je podešena na 4, onda je stavka trajno izbrisana ili korisnik dobija neku od sledeće dve poruke o grešci:
  Nije moguće izbirsati ovu stavku, ona je premeštena ili već izbrisana ili je pristup odbijen.
  ili
  Operacija nije uspela.

  Napomena U programima Outlook 2007 ili Outlook 2010, korisnik dobija neku od sledeće dve poruke o grešci ako je vrednost DelegateWastebasketStyle=4, a delegat nema dozvolu barem na nivou autora za fasciklu „Izbrisane stavke“ koja pripada vlasniku poštanskog sandučeta.
  Nije moguće izbrisati neke stavke. One su premeštene ili su već izbrisane ili pristup nije dozvoljen.

  ili

  Nije moguće dovršiti brisanje. Stavke su možda izbrisane ili premeštene.
 7. Zatvorite uređivač registratora.
 8. Ponovo pokrenite Outlook.

Utvrdite da li je vrednost DelegateWasteBasketStyle primenjena pomoću grupnih smernica

Ako gorenavedena vrednost registratora nema efekta, administrator je možda primenio postavku pomoću grupnih smernica. Vrednosti registratora za grupne smernice zamenjuju one koje su konfigurisane u odeljku za korisničke postavke u registratoru.

Postavke za Office korisnika nalaze se na sledećoj putanji ključa registratora:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office

Postavke grupnih smernica za Office nalaze se na sledećoj putanji ključa registratora:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office


Ako otkrijete da vrednost DelegateWasteBasketStyle postoji u potključu HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Office\xx.x\Outlook\Options\General (gde xx.x predstavlja broj verzije sistema Office kako se pojavljuje u tabeli u nastavku), do toga je došlo verovatno zašto što se grupne smernice koriste u vašoj organizaciji. Da biste pregledali grupne smernice koje se odnose na vaš korisnički ili računarski nalog, obratite se administratoru usluge Active Directory.

Verzija sistema OfficeBroj verzije
201014.0
200712.0
200311.0
200210.0
20009.0


Da li je ovo rešilo problem?

 • Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije rešen, možete se obratiti podršci.
 • Bićemo vam zahvalni na povratnim informacijama. Da biste pružili povratne informacije ili prijavili probleme u vezi sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu „Popravi umesto mene“ ili nam pošaljite e-poruku.
98 dodatno poštansko sanduče, napredni OL2007 fixit fix it fixme
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 202517 - Poslednji pregled: 11/04/2015 15:31:00 - Verzija: 2.0

Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Outlook 2002 Standard Edition, Microsoft Outlook 2000 Standard Edition, Microsoft Office Outlook 2003, Microsoft Outlook 2010, Outlook 2016

 • kbinfo kbfixme kbmsifixme KB202517
Povratne informacije