Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Traka sa alatkama XFinity nije kompatibilna sa programom Internet Explorer 8

Automatska dijagnoza i rešavanje problema
Alatka za rešavanje problema Rešavanje problema sa programskim dodacima za Internet Explorer kada IE zastaje ili se zamrzava može automatski da reši problem opisan u ovom članku.Ova alatka za rešavanje problema rešava mnoge različite probleme. Saznajte više

Pokreni odmahAlatka za rešavanje problema Rešavanje problema sa programskim dodacima za Internet Explorer kada IE zastaje ili se zamrzava može automatski da reši problem opisan u ovom članku. Ova alatka za rešavanje problema otklanja mnoge različite probleme. Saznajte više

Pokreni odmah Sada posetite odeljak „Da li je ovo rešilo problem?“.

Napomena Ova automatska ispravka će onemogućiti XFinity traku sa alatkama za vas.

Napomena Ovaj čarobnjak je možda dostupan samo na engleskom jeziku. Međutim, automatska popravka funkcioniše i za verzije operativnog sistema Windows na drugim jezicima.

Napomena Ako ne radite za računarom na kojem je došlo do problema, automatsku ispravku možete sačuvati na fleš disku ili CD-u, a zatim je možete pokrenuti na računaru na kojem postoji problem.

Napomena Ako biste radije da sami rešite problem, posetite odeljak „Popraviću sâm“.
Da li su ove informacije bile korisne? Pošaljite nam povratne informacije
SIMPTOMI
Kada otvorite Internet Explorer, vidite prozor sa dijalogom koji izjavljuje da instalirana verzija XFinity trake sa alatkama nije kompatibilna sa programom Internet Explorer 8.
UZROK
XFinity traka sa alatkama je dodatak za Internet Explorer. Vaša verzija XFinity trake sa alatkama nije kompatibilna sa programom Internet Explorer 8.
Popraviću sâm
Da biste rešili ovaj problem, koristite neki od sledećih metoda.

1. metod: Ažuriranje softvera

Preuzmite novu verziju programskog dodatka koji će raditi sa programom Internet Explorer 8. Da biste to uradili, posetite sledeću Veb lokaciju:

Pronađite je na lokaciji nezavisnog proizvođača

2. metod: onemogućavanje dodatka

Da biste to uradili, sledite ove korake:
  1. Zatvorite sve prozore programa Internet Explorer.
  2. Otvorite novi prozor programa Internet Explorer.
  3. Kada vidite poruku u kojoj piše „Upravljanje programskim dodacima“ za XFinity traku sa alatkama, izaberite stavku Uvek otvaraj Internet Explorer bez ovog programskog dodatka. Programski dodatak se neće ponovo učitavati, a Internet Explorer 8 će raditi bez problema.


    Napomena Kada izaberete opciju Uvek otvori Internet Explorer bez ovog programskog dodatka, programski dodatak će biti onemogućen i neće se učitavati pri pokretanju programa Internet Explorer.


Da li je ovo rešilo problem?
  • Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije rešen, možete se obratiti podršci.
  • Bićemo vam zahvalni na povratnim informacijama. Da biste pružili povratne informacije ili prijavili probleme u vezi sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu „Popravi umesto mene“ ili nam pošaljite e-poruku.
Kompatibilnost XFinity trake sa alatkama ie8 fixit fix it fixme
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.
Svojstva

ID članka: 2321301 - Poslednji pregled: 03/01/2012 12:17:00 - Verzija: 5.0

Windows Internet Explorer 8

  • kbcip kbmsifixme kbfixme KB2321301
Povratne informacije