Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Instalacija sistema Office 2010 se zaustavlja na 4. od 4 koraka i primate sledeću poruku o grešci: „Došlo je do problema sa instalacijom sistema Microsoft Office“

Simptomi
U toku instalacije sistema Microsoft Office Home and Student 2010 ili Home and Business 2010, instalacija se može zaustaviti na 4. od 4 koraka i dobijate sledeću poruku o grešci:

Došlo je do problema sa instalacijom <izdanja> Microsoft Office 2010: Došlo je do problema sa instalacijom sistema Microsoft Office. Pokušajte ponovo da pokrenete instalaciju. Ako ponovo dođe do problema, obratite se službi za tehničku podršku korporacije Microsoft.

Napomena Do ovog problema može doći i kada pokušate da koristite Office Starter 2010.
Uzrok
Sledeća poruka je specifična za instalacije „Klikni i pokreni“ i može da se pojavi ako vrednost niske „AppData“ ne pokazuje tačnu lokaciju sledećeg potključa registratora:

HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders


Vrednost treba da ukazuje na lokaciju %USERPROFILE%\Application Data u operativnom sistemu Windows XP i na lokaciju %USERPROFILE%\AppData\Roaming u operativnim sistemima Windows Vista ili Windows 7.

Rešenje
Ako instalirate Office Home and Student 2010 ili Home and Business 2010, pokušajte metod koji je naveden u ovom odeljku. Ako se problem i dalje događa, idite na odeljak „Rešenja“ ovog članka da biste koristili tradicionalniji metiod instaliranja ovih Office izdanja.

1. metod: Izmena Windows registratora

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji objašnjavaju kako se menja registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako neispravno izmenite registrator. Zbog toga obavezno pažljivo sledite ove korake. Radi dodatne zaštite, napravite rezervnu kopiju registratora pre nego što ga izmenite. U tom slučaju možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Da biste dobili više informacija o pravljenju rezervne kopije i vraćanju registratora u prethodno stanje, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
322756 Pravljenje rezervne kopije registratora i njegovo vraćanje u prethodno stanje u operativnom sistemu Windows

Da bismo rešili ovaj problem umesto vas, pređite na odeljak „Popravi umesto mene“. Ako želite sami da rešite ovaj problem, pređite na odeljak „Popraviću sâm“.

Popravi umesto meneDa biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme ili vezu Fix it (Popravi). U dijalogu Preuzimanje datoteke kliknite na dugme Pokreni i sledite korake u Fix it čarobnjaku.Napomene
 • Ovaj čarobnjak je možda dostupan samo na engleskom. Međutim, automatska ispravka funkcioniše i za verzije operativnog sistema Windows na drugim jezicima.
 • Ako ne radite za računarom na kojem je došlo do problema, sačuvajte rešenje za popravku na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrenite na računaru na kojem postoji problem.


Popraviću sâm

Kliknite ovde da biste prikazali ili sakrili detaljne informacije
Da biste rešili ovaj problem, proverite podatke o vrednosti za „AppData“ u registratoru. Da biste to uradili, sledite korake u proceduri koja se odnosi na vaš operativni sistem.

Za korisnike operativnih sistema Windows 7 i Windows Vista
 1. Kliknite na dugme Start i u polju Započni pretragu otkucajte regedit.exe.
 2. Na listi Programi kliknite desnim tasterom miša na stavku regedit.exe i izaberite stavku Pokreni kao administrator. Ako vam bude tražena administratorska lozinka ili potvrda, otkucajte lozinku ili kliknite na dugme Nastavi da biste dali potvrdu.
 3. Pronađite sledeći potključ registratora i kliknite na njega:

  HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

 4. U oknu sa detaljima alatke „Uređivač registratora“ pronađite i kliknite desnim tasterom miša na stavku AppData, a zatim izaberite stavku Izmeni.
 5. U polju Podaci o vrednosti otkucajte %USERPROFILE%\AppData\Roaming i kliknite na dugme U redu.
 6. Zatvorite alatku „Uređivač registratora“.
 7. Ponovo pokrenite instalaciju sistema Microsoft Office 2010.

Za Windows XP korisnike
 1. Kliknite na dugme Start i izaberite stavku Pokreni.
 2. U polju Otvori otkucajte regedit.exe i kliknite na dugme U redu.
 3. Pronađite sledeći ključ registratora i kliknite na njega:

  HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders

 4. U oknu sa detaljima alatke „Uređivač registratora“ pronađite i kliknite desnim tasterom miša na stavku AppData, a zatim izaberite stavku Izmeni.
 5. U polju Podaci o vrednosti otkucajte %USERPROFILE%\Application Data i kliknite na dugme U redu.
 6. Zatvorite alatku „Uređivač registratora“.
 7. Ponovo pokrenite instalaciju sistema Microsoft Office 2010.


Proverite da li je problem rešen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije rešen, možete se obratiti podršci.
Zaobilaženje
Da biste izbegli greške sa instalacijom „Klikni i pokreni“, koristite MSI datoteku da biste sledili tradicionalni metod instaliranja sistema Microsoft Office Home i Student 2010 ili Home and Business 2010.

Važno Microsoft Office Starter 2010 nema MSI metod instaliranja datoteke. Nećete moći da sledite korake u ovom odeljku da biste rešili problem ako pokušavate da koristite ili instalirate Office Starter 2010 na svom računaru.

1. korak: Uklonite Microsoft Office Klikni i pokreni 2010

 1. Kliknite na dugme Start.
 2. Izaberite stavku Svi programi, a zatim fasciklu Pribor.(korisnici operativnog sistema Windows XP mogu da preskoče ovaj korak)
 3. Izaberite stavku Pokreni, a zatim kliknite u polje Otvori.
 4. Otkucajte appwiz.cpl i kliknite na dugme U redu.
 5. Izaberite Microsoft Office Klikni i pokreni 2010 sa liste trenutno instaliranih programa.
 6. Kliknite na dugme Deinstaliraj (ili Ukloni za Windows XP korisnike), a zatim kliknite na dugmeDa.

2. korak: Preuzmite i instalirajte MSI datoteku

Napomena Moći ćete da preuzmete celu MSI datoteku na mreži SAMO ako ste kupili Office 2010 na mreži i naveli Windows Live ID.
 1. Pristupite svom nalogu korišćenjem akreditiva za Windows Live ID.
 2. Ako ste već prijavljeni, moraćete da kliknete na Moj nalog u desnom gornjem uglu ekrana. Ako niste bili prijavljeni, unesite akreditive za Windows Live ID.
  Važno Morate da unesete isti Windows Live ID koji ste koristili kada ste kupili Office 2010 na mreži.
 3. Nakon prijavljivanja, pronađite Office 2010 izdanje koje ste kupili, a zatim kliknite na dugme Preuzmi.
  Napomena Ove informacije će se nalaziti u odeljku Moj nalog. 4. Na sledećem ekranu izaberite Napredne opcije ispod dugmetaPREUZMI ODMAH. 5. Izaberite 32 bitni ili 64 bitni da biste preuzeli odgovarajuću MSI datoteku. Ova veličina datoteke bi trebalo da bude oko 600 MB. 6. Kada datoteke budu preuzete, pokrenite ih da biste instalirali Office 2010.

Dodatne informacije
fixit, fix it for me, problem setting up, office 2010, step 4 of 4, click-to-run
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2445957 - Poslednji pregled: 10/21/2012 15:37:00 - Verzija: 4.0

Microsoft Office Starter 2010, Microsoft Office Home and Student 2010, Microsoft Office Home and Business 2010

 • kbmsifixme kbfixme kbcip KB2445957
Povratne informacije