Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Neki programi imaju probleme sa kompatibilnošću sa servisnim paketom 1 za Windows 7 i za Windows Server 2008 R2

SIMPTOMI
Kada instalirate servisni paket 1 (SP1) za Windows 7 ili za Windows Server 2008 R2 odnosno kada instalirate programe na računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1, neki programi možda neće funkcionisati na očekivan način.
UZROK
Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1 sadrže ispravke bezbednosti, pouzdanosti i funkcija za Windows 7 i za Windows Server 2008 R2. U određenim programima može doći do gubitka funkcionalnosti pošto instalirate SP1 za Windows 7 ili za Windows Server 2008 R2. Međutim, većina programa će nastaviti da radi na očekivani način. Ovaj članak navodi programe za koje je prijavljen gubitak funkcionalnosti kada su instalirani na računar koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1.

Napomene
  • Liste u odeljku „Više informacija“ ne treba smatrati konačnim listama programa u kojima dolazi do gubitka funkcionalnosti kada se koriste na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1.
  • Ako koristite neki program koji se pojavljuje na ovim listama, moraćete da se obratite prodavcu softvera za više informacija.
DODATNE INFORMACIJE
Sledeća tabela sadrži programe za koje je utvrđen gubitak funkcionalnosti kada se koriste na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 SP1 ili Windows Server 2008 R2 SP1.

Ako neki program koji nije pomenut u ovom članku ima promenu u funkcionalnosti nakon instalacije paketa SP1 za Windows 7 ili za Windows Server 2008 R2, koristite sledeće metode za rešavanje ovog problema:
  • Ponovo pokrenite računar najmanje jednom kada primetite da program ne funkcioniše ispravno. Ovo može da reši problem tako što će se nametnuti završetak pokretanja usluga ili funkcija na čekanju.
  • Obratite se prodavcu softvera. Na primer, posetite oblast za podršku na Veb lokaciji prodavca softvera. Možda ćete moći da pronađete ispravku aplikacije u kojoj se pominju Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1. Druga mogućnost je da pronađete noviju verziju programa koja je izdata nakon izdavanja paketa SP1.
  • Prijavite problem prodavcu softvera. Možda ćete moći da upotrebite vezu za kontakt na Veb lokaciji prodavca softvera da biste prijavili problem i zatražili ažuriranu verziju programa.

Programi koji se ne pokreću kada instalirate servisni paket 1

Programi u sledećoj tabeli ne pokreću se kada instalirate SP1 za Windows 7 ili za Windows Server 2008 R2.

Program
Ime:
Program
Verzija
Softver
Prodavac
Veb lokacija za više informacija ili za ažurirani softver
IncrediMail Xe2.0IncrediMail Ltdhttp://www.incredimail.com/
Ninja Trader7.0; 6.5Ninja Traderhttp://www.ninjatrader.com

Programi kod kojih dolazi do gubitka funkcionalnosti kada instalirate servisni paket 1

Kod programa u sledećoj tabeli dolazi do većeg ili manjeg gubitka funkcionalnosti kada instalirate SP1 za Windows 7 ili za Windows Server 2008 R2. Preporučujemo da se obratite prodavcu softvera. Možete i da posetite Veb lokaciju prodavca softvera i potražite preporučeno rešenje ili ispravku programa.
Program
Ime:
Program
Verzija
Softver
Prodavac
Veb lokacija za više informacija ili za ažurirani softver
AlibreDesignExpress9.2Alibrehttps://www.alibre.com
Ideazon Z Engine2.5.0.29SteelSerieshttp://steelseries.com/support/downloads

Za kontakt informacije prodavaca softvera posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju: Microsoft obezbeđuje kontakt informacije nezavisnih proizvođača da bi vam pomogao u pronalaženju tehničke podrške. Te kontakt informacije mogu da se promene bez obaveštenja. Microsoft ne garantuje tačnost kontakt informacija nezavisnih proizvođača.

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje garanciju, podrazumevanu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.
win7
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.
Svojstva

ID članka: 2492938 - Poslednji pregled: 04/15/2011 12:51:00 - Verzija: 1.0

Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2008 R2 Service Pack 1

  • kbinfo kbsurveynew kbprb KB2492938
Povratne informacije