Opis programskog paketa Office 2007 SP3 i jezičkog paketa Office Language Pack 2007 SP3

Uvod
Programski paket Microsoft Office 2007 servisni paket 3 (SP3) i jezički paket Microsoft Office Language Pack 2007 SP3 obezbeđuju najnovije ispravke za programski paket Office 2007 i paket Office Language Pack 2007. Ove ispravke obuhvataju dve glavne kategorije hitnih ispravki:
 • Prethodno neobjavljene ispravke koje su posebno napravljene za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke obuhvataju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.
 • Sve javne ispravke, bezbednosne ispravke, kumulativne ispravke i hitne ispravke objavljene do septembra 2011.
Budući da su Office servisni paketi kumulativni, pre instalacije servisnog paketa 3 ne morate da instalirate servisni paket 1 niti servisni paket 2. Servisni paket 3 sadrži sve ispravke iz servisnog paketa 1 i servisnog paketa 2.
Dodatne informacije

Preuzimanje i instaliranje servisnih paketa


1. metod: Microsoft Update (preporučuje se)

Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Microsoft Update

Upisivanje na lokaciji Microsoft Update predstavlja preporučen način ažuriranja proizvoda na SP3. Microsoft Update će otkriti svaki proizvod koji ste instalirali, a zatim će primeniti sve ispravke na te proizvode.

2. metod: preuzimanje paketa SP3 sa lokacije Microsoft Download Center

Sledeće datoteke možete preuzeti sa lokacije Microsoft Download Center:

PreuzimanjeOdmah preuzmite programski paket Office 2007 SP3.
PreuzimanjeOdmah preuzmite paket Office Language Pack 2007 SP3.

Da biste dobili više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
119591 Preuzimanje Microsoft datoteka podrške putem usluga na mreži (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa unapređenom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno unošenje izmena u datoteku.

Pregled poboljšanja koja donosi programski paket Office 2007 SP3

 • Dokumenti koji zahtevaju prilagođenu bezbednosnu proveru neće biti vraćeni upitima za pretragu obaveštenja, čak i kada korisnik koji je kreirao obaveštenje može da vidi ove dokumente i da kreira upit za njih.
 • Znakovi koji ne pripadaju Unikodu sada su ispravno prikazani u određenim niskama iz poruke o grešci.
 • Četiri nova stila bibliografije sada su dostupna u okviru funkcije „Citati i bibliografija u programu Word“: Harvard Anglia, IEEE, APA šesto izdanje i MLA sedmo izdanje.
 • Kineska Nova Godina je dodata kao praznik u Outlook kalendar za Singapur.
 • Rešava problem povremenog pada programa Excel 2007 do koga dolazi kada otvorite Excel radnu svesku koja je prethodno sačuvana u novijoj verziji programa Excel. Do ovog problema dolazi ako datoteka koristi novu funkciju koja nije dostupna u sistemu Office 2007.
 • Rešava problem sa starim i novim pravopisnim pravilima za rečnik sinonima za francuski jezik.
 • Rešava problem koji se javlja kada postavke šifrovanja nije moguće konfigurisati ako se koriste sa konvertorom za paket kompatibilnosti formata datoteke i sistemom Office 2003 ili prethodnom verzijom sistema Office.
 • Rešava problem pada programa do koga ponekad dolazi kada se Excel radna sveska otvori u programu Excel, a zatim prikaže u oknu za pregled programa Windows Explorer.
 • Rešava problem gubitka prilagođenih postavki za funkcije makaza i trake u programu Excel kada se XLSX datoteka najpre sačuva kao ODS datoteka, a zatim se sačuva kao XLSX datoteka u programu Excel 2007.

Poznati problemi i promene u ponašanju
2591067 Poznati problemi na koje možete naići prilikom instalacije programskog paketa Office 2007 SP3 i sistema Windows SharePoint Services 3.0 SP3

Tehničke informacije

Da biste dobili više informacija o ovom servisnom paketu, uključujući listu izmenjenih datoteka, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
2591039 Tehnički podaci o izdanjima sistema Office 2007 SP3


Uklanjanje servisnog paketa

Microsoft Office 2007 servisni paket 3 podržava uklanjanje ispravki klijenta putem komandne linije i Microsoft alatke za deinstaliranje servisnog paketa za programski paket Microsoft Office 2007. Alatka za deinstaliranje servisnog paketa dostupna je kao odvojeno preuzimanje. Da biste dobili više informacija o ovoj alatki, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:

954914 Microsoft alatka za deinstaliranje servisnog paketa za programski paket Microsoft Office 2007
Office 2007 SP3
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2526086 - Poslednji pregled: 01/31/2013 18:38:00 - Verzija: 3.0

Microsoft Office Basic 2007, Microsoft Office Enterprise 2007, Microsoft Office Professional 2007, Microsoft Office Professional Plus 2007, Microsoft Office Small Business 2007, Microsoft Office Standard 2007, Microsoft Office Ultimate 2007

 • atdownload kbsurveynew kbexpertiseinter kbexpertisebeginner KB2526086
Povratne informacije
ERROR: at System.Diagnostics.Process.Kill() at Microsoft.Support.SEOInfrastructureService.PhantomJS.PhantomJSRunner.WaitForExit(Process process, Int32 waitTime, StringBuilder dataBuilder, Boolean isTotalProcessTimeout)