Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Opis paketa Office Proofing Tools 2007 SP3

Uvod
Servisni paket 3 (SP3) za Microsoft Office Proofing Tools 2007 pruža najnovije ispravke za Office Proofing Tools 2007. Ove ispravke obuhvataju dve glavne kategorije ispravki:
  • Prethodno neobjavljene ispravke koje su posebno napravljene za ovaj servisni paket. Pored opštih ispravki proizvoda, ove ispravke obuhvataju poboljšanja stabilnosti, performansi i bezbednosti.
  • Sve javne ispravke, bezbednosne ispravke, kumulativne ispravke i hitne ispravke objavljene do avgusta 2011.
Budući da su Office servisni paketi kumulativni, pre instalacije servisnog paketa 3 ne morate da instalirate servisni paket 1 niti servisni paket 2. Servisni paket 3 sadrži sve ispravke iz servisnog paketa 1 i servisnog paketa 2.
DODATNE INFORMACIJE

Preuzimanje i instaliranje servisnih paketa


1. metod: Microsoft Update (preporučuje se)

Da biste preuzeli servisni paket sa lokacije Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

Microsoft Update

Upisivanje na lokaciji Microsoft Update predstavlja preporučen način ažuriranja proizvoda na SP3. Microsoft Update će otkriti svaki proizvod koji ste instalirali, a zatim će primeniti sve ispravke na te proizvode.

2. metod: preuzimanje paketa SP3 sa lokacije Microsoft Download Center

Sledeće datoteke možete preuzeti sa lokacije Microsoft Download Center:

PreuzimanjeOdmah preuzmite programski paket Office Proofing Tools 2007 SP3.


Da biste dobili više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
119591 Preuzimanje Microsoft datoteka podrške putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa unapređenom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.

Poznati problemi i promene u ponašanju
2591067 Poznati problemi na koje možete naići prilikom instalacije programskog paketa Office 2007 SP3 i sistema Windows SharePoint Services 3.0 SP3

Tehničke informacije

Da biste dobili više informacija o ovom servisnom paketu, uključujući i listu izmenjenih datoteka, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja: 
2591039 Tehnički podaci o izdanjima sistema Office 2007 SP3

Pakovanje servisnog paketa

Office Proofing Tools 2007 SP3 grupiše ispravke za alatke za proveru pravopisa za svaki jezik u jednu izvršnu datoteku. Ova promena je uneta kako bi instaliranje alatki za proveru pravopisa za više jezika na jednom računaru bilo jednostavnije i efikasnije. Ova promena je takođe uneta kako bi se podudarala sa načinom na koji su alatke za proveru pravopisa objavljene.

Uklanjanje servisnog paketa

Microsoft Office 2007 servisni paket 3 podržava uklanjanje ispravki klijenta putem komandne linije i Microsoft alatke za deinstaliranje servisnog paketa za programski paket Microsoft Office 2007. Alatka za deinstaliranje servisnog paketa dostupna je kao odvojeno preuzimanje. Da biste dobili više informacija o ovoj alatki, kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:

954914 Microsoft alatka za deinstaliranje servisnog paketa za programski paket Microsoft Office 2007
Proofing Tools 2007
Note This is a "FAST PUBLISH" article created directly from within the Microsoft support organization. The information contained herein is provided as-is in response to emerging issues. As a result of the speed in making it available, the materials may include typographical errors and may be revised at any time without notice. See Terms of Use for other considerations.
Svojstva

ID članka: 2526293 - Poslednji pregled: 11/28/2011 17:26:00 - Verzija: 1.0

  • atdownload kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter KB2526293
Povratne informacije