Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Opis ispravke za Office 2010: 13. septembar 2011.

UVOD
Microsoft je izdao ispravku za Microsoft Office 2010. Ova ispravka smanjuje broj grešaka prilikom instalacije ispravki za sistem Microsoft Office 2010.
Rešenje

Problemi koje rešava ova ispravka

Kada instalirate Microsoft Office 2010 servisni paket 1 (SP1) pomoću usluge Microsoft Update, može da se prikaže sledeća poruka o grešci:

Kôd 78F Usluga Windows Update naišla je na nepoznatu grešku.

Ako preuzmete i instalirate SP1 paket sa Veb lokacije Microsoft Download Center, može da se prikaže sledeća poruka o grešci:

Instalacija ovog paketa nije uspela.

Datoteka Officesuitewwsp1-x-none_msplog.log koja se generiše tokom instalacije sadrži poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Greška 1935. Došlo je do greške tokom instaliranja komponente asemblera <GUID komponente>. HRESULT: 0x80131047.

Ova ispravka uklanja poruku o grešci koja se javlja prilikom ponovne instalacije proizvoda u okviru kontrolne table, u oknu Dodavanje ili uklanjanje programa. SP1 ne mora da bude instaliran da bi se pojavila ova greška.

Do ovog problema može da dođe ako Windows Installer naiđe na referencu ka uređaju koji više ne postoji i ka prenosivom uređaju koji ne sadrži podatke koje je moguće pročitati. Na primer, do ovog problema može da dođe kada Windows Installer naiđe na referencu ka praznoj DVD ili CD disk jedinici.

Preuzimanje i instaliranje ispravke

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite i instalirajte sledeću ispravku pre nego što instalirate Office 2010 SP1.

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje na lokaciji Microsoft Download Center:

Microsoft Office 2010, 32-bitno izdanjeMicrosoft Office 2010, 64-bitno izdanjeZa više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Preuzimanje Microsoft datoteka podrške putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računar kada instalirate ovu ispravku.

Rešenje

Pre nego što instalirate Office 2010 SP1, ubacite DVD/CD disk u optički uređaj ili povežite USB uređaj.
Dodatne informacije
Postoji nekoliko osnovnih uzroka za grešku 1935 ili grešku 78F tokom instalacije servisnog paketa 1 (SP1) za Office 2010. Do ovog problema obično dolazi kada je Office 2010 prvobitno instaliran pomoću uređaja za privremeno skladištenje.

Više informacija o podršci za Office 2010 potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:
2010 patch security stability update critical office Office 2010 32-bit 64-bit SP1
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2553092 - Poslednji pregled: 02/26/2014 16:00:00 - Verzija: 3.0

  • atdownload kbsurveynew kbexpertisebeginner kbexpertiseinter kbcip KB2553092
Povratne informacije