Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Identifikator događaja 2019 ili 2020 ili greška „Nedovoljni sistemski resursi" koja se pojavljuje prilikom prijavljivanja

Važno Ovaj članak sadrži informacije koje Vam govore kako da smanjite nivo bezbednosnih postavki ili kako da isključite bezbednosne funkcije na računaru. Ove promene možete napraviti da biste rešili određeni problem. Pre nego što napravite ove promene, predlažemo da procenite rizik koji je povezan sa primenom tog rešenja u vašem okruženju. Ukoliko primenite ovo rešenje, preduzmite sve prikladne dodatne korake kako biste zaštitili Vaš sistem.
Norton Antivirus 5.0
SIMPTOMI
Možda ćete iskusiti nešto od sledećeg:
 • Vaš server može izgubiti mrežnu povezanost sa svojim klijentima i u dnevniku događaja prijaviti sledeće greške:
  ID događaja: 2020
  Izvor: Srv
  Opis: Server nije izvršio dodelu iz sistemskog ostraničenog rezervisanog prostora jer je taj prostor prazan.
  -ili-
  ID događaja: 2019
  Izvor: Srv
  Opis: Server nije izvršio dodelu iz sistemskog neostraničenog prostora jer je taj prostor prazan.
 • Vaš sistem može da prestane sa prihvatanjem veza novih korisnika preko usluga terminala. Kada korisnik pokuša da se prijavi na server koji koristi usluge terminala, pojavljuje se sledeća poruka o grešci:
  Korisničko okruženje
  Windows ne može da Vas prijavi jer nije moguće učitati profil. Kontaktirajte administratora mreže.
  DETALJ - Ne postoji dovoljno sistemskih resursa za obavljanje zahtevane usluge.
  Nakon pojave poruke o grešci, korisnik se isključuje sa servera usluga terminala.
 • Kada se prijavite lokalno na server, primate sledeću poruku o grešci:
  Korisničko okruženje
  Windows ne može da Vas prijavi jer nije moguće učitati profil. Kontaktirajte administratora mreže.
  DETALJ - Ne postoji dovoljno sistemskih resursa za obavljanje zahtevane usluge.
  Imajte na umu da ćete možda dobiti dozvolu da uđete na radnu površinu operativnog sistema Windows ali ne možete normalno raditi jer server ostaje bez memorije.
Svi ti simptomi se smanjuju ako ponovo pokrenete server.
UZROK
Ovakvo ponašanje može da se pojavi ako Microsoft Windows 2000 kontrolori domena koriste softver kompanije Symantec Norton AntiVirus Corporate Edition, verzija 7.00, 7.01, 7.02 ili 7.03 ili 8.0.
REŠENJE
Da biste rešilo ovaj problem, kontaktirajte kompaniju Symantec i raspitajte se o raspoloživosti zakrpe za ovo izdanje. Ovaj problem je obrađen u izdanju 10.3.1.13 upravljačkog programa SymEvent. Za informacije kako da kontaktirate kompaniju Symantec, kliknite na broj odgovarajućeg članka na sledećoj listi da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
65416 Kontakt informacije o prodavcima hardvera i softvera, A-K (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

60781 Kontakt informacije o prodavcima hardvera i softvera, L-P (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

60782 Kontakt informacije o prodavcima hardvera i softvera, Q-Z (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Kompanija Microsoft obezbeđuje kontakt informacije drugih proizvođača da bi Vam pomogla pri pronalaženju tehničke podrške. Ove kontakt informacije mogu se menjati bez prethodnog obaveštenja. Kompanija Microsoft ne garantuje tačnost ovih kontakt informacija drugih proizvođača.

Napomena Antivirusni program je dizajniran da pomogne pri zaštiti Vašeg računara od virusa. Ne smete da preuzimate ili otvarate datoteke sa izvora u koje nemate poverenja, posećujete Web lokacije u koje nemate poverenja ili otvarate priloge poruka e-pošte kada je Vaš antivirusni program onemogućen.

Za više informacija o računarskim virusima, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
129972 Računarski virusi: opis, sprečavanje i spasavanje (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
Proizvodi drugih proizvođača koji se pominju u ovom članku su proizvedeni od strane kompanija koje nisu zavisne od kompanije Microsoft. Kompanija Microsoft ne daje podrazumevanu ili bilo koju drugu garanciju po pitanju funkcionisanja ili pouzdanosti ovih proizvoda.
Event 2020 2019 memory leak paged pool nonpaged NAV symantec norton antivirus
Svojstva

ID članka: 272568 - Poslednji pregled: 05/10/2011 01:46:00 - Verzija: 4.0

 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • kb3rdparty kberrmsg kbprb KB272568
Povratne informacije