Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Outlook 2013 se ponovo pokreće kada koristite opcije „Sastani se odmah“ ili „Zakaži Live Meeting“ u programskom dodatku Live Meeting konferencije u programu Outlook

Simptomi
Pretpostavimo da ste instalirali 64-bitnu verziju programskog dodatka Microsoft Live Meeting konferencije za Microsoft Outlook i 64-bitnu verziju programa Outlook 2013 na računaru. Računar koristi 64-bitnu verziju Windows 8 klijenta. Kada koristite funkcije „Sastani se odmah“ ili „Zakaži Live Meeting“ na kartici Konferencijeu programu Outlook 2013, sledeće informacije se prikazuju u dijalogu programa Outlook:
Microsoft Outlook je prestao da radi
Pored toga, kada kliknete na dugme Otkaži, Outlook 2013 se ponovo pokreće i prikazuje se stranica Prijemno poštansko sanduče. Zatim dobijate sledeću poruku o grešci:
PROBLEM SA PROGRAMSKIM DODATKOM Otkriven je problem sa programskim dodatkom i on je onemogućen
Kada kliknete na Prikaži onemogućene programske dodatke..., pojavljuje se dijalog Onemogućeni programski dodacii prikazuju se sledeće informacije:
Ovi programski dodaci su smanjili performanse ili su uzrokovali da Outlook prestane sa radom.
Programski dodatak Microsoft Conferencing za Microsoft Outlook
Ovaj programski dodatak je uzrokovao prestanak rada programa Outlook
Rešenje
Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeću zbirnu ispravku:
2770463 Opis kumulativne ispravke za programski dodatak Live Meeting konferencije za Outlook: decembar 2012. (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)
Dodatne informacije
Ovaj problem je opisan u odeljku „Simptomi“ u ovom članku i uzrokuje ga 64-bitna verzija programskog dodatka Microsoft Live Meeting konferencije za Microsoft Outlook.

Ovaj problem se ne pojavljuje u sledeća dva okruženja.
1. okruženje
  • Verzija od 32-bita za Windows 8 klijent
  • Verzija od 32-bita za Outlook 2013 klijent
  • Verzija od 32-bita programskog dodatka Live Meeting konferencije za Outlook
2. okruženje
  • Verzija od 64-bita za Windows 8 klijent
  • Verzija od 32-bita za Outlook 2013 klijent
  • Verzija od 32-bita programskog dodatka Live Meeting konferencije za Outlook
Više informacija o preuzimanju Microsoft Office Live Meeting 2007 klijenta potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:Više informacija o tome kako da preuzmete programski dodatak Live Meeting konferencije za Outlook potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2757536 - Poslednji pregled: 01/28/2013 15:31:00 - Verzija: 1.0

Conferencing Add-in for Microsoft Office Outlook 2007, Microsoft Outlook 2013

  • kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbtshoot KB2757536
Povratne informacije