Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Internet Explorer 10 ne može da se instalira na nekim hibridnim grafičkim sistemima

Simptomi
Internet Explorer za Windows 7 ne može ispravno da se instalira i dobijate sledeću poruku o grešci:
Programu Internet Explorer je potrebna ispravka pre instalacije
Uzrok
Ovaj problem se javlja zato što neki računari imaju hibridne grafičke kartice koje još nisu kompatibilne sa programom Internet Explorer za Windows 7. Internet Explorer 10 ne može da se instalira na ovim računarima dok se ne objave ažurirani upravljački programi hardvera za ove grafičke kartice.
Dodatne informacije
Da biste prikazali listu računara kod kojih se javlja ovaj problem i veze ka ažuriranom upravljačkom programu koji će rešiti problem, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

2670838 Ispravka za platformu dostupna je za Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1
Status
Korporacija Microsoft sarađuje sa proizvođačima uređaja kako bi obezbedila ažurirani softver koji će rešiti ovaj problem. Nove informacije o ažuriranom softveru upravljačkog programa biće dodate u članak iz baze znanja2670838 kada budu bile dostupne.
internet explorer 10 ie ie10
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2823483 - Poslednji pregled: 05/22/2013 14:09:00 - Verzija: 1.0

Internet Explorer 10, Windows 7 Service Pack 1

  • kbtshoot kbsurveynew KB2823483
Povratne informacije