Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

.NET Framework 4.5.1 i njegov odgovarajući jezički paket su dostupni na lokaciji Windows Update

Uvod
Ovaj članak opisuje Microsoft .NET Framework 4.5.1 i njegove odgovarajuće jezičke pakete. Oni su dostupni na lokaciji Windows Update i stranici usluge ažuriranja Windows servera (WSUS) za operativne sisteme Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2), Windows 7 sa servisnim paketom 1 (SP1), Windows Server 2008 SP2 i Windows Server 2008 R2 SP1.

Ova ispravka je objavljena na lokaciji Windows Update na svim podržanim platformama i to:
 • Proizvod .NET Framework 4.5.1 je ponuđen kao preporučena ispravka.
 • Jezički paketi platforme .NET Framework 4.5.1 su ponuđeni kao preporučena ispravka. Računari koji imaju .NET Framework 4.5.1 a koji takođe imaju starije verzije jezičkih paketa za .NET Framework 4 i .NET Framework 4.5 će dobiti ovu ispravku. Ova ispravka nadograđuje sve prethodne jezičke pakete na verziju za 4.5.1.
 • Jezički paketi platforme .NET Framework 4.5.1 su takođe dostupni posebno kao opcionalna ispravka. Međutim, ova ispravka nije ponuđena zajedno sa preporučenom ispravkom platforme .NET Framework 4.5.1 koja je opisana pod drugim znakom za nabrajanje. Računari koji zadovoljavaju sledeće kriterijume će dobiti ovu ispravku:
  • .NET Framework 4.5.1 je već instaliran.
  • Nema prethodno instaliranih jezičkih paketa za .NET Framework 4 ili .NET Framework 4.5.
  • Osnovni operativni sistem je lokalizovana verzija operativnog sistema Windows ili računar ima jedan ili više instaliranih paketa za višejezički korisnički interfejs (MUI). Ovo se odnosi na 23 podržana jezika za .NET Framework 4.5.1.
 • Za više informacija o podržanim jezicima za .NET Framework, idite na sledeću MSDN Veb stranicu:
Napomene
 • Na lokaciji Windows Updatepreporučena ispravka može biti instalirana automatski na svim podržanim platformama, u zavisnosti od podešavanja vašeg računara. Opcionalne ispravke mogu jedino biti instalirane tako što ćete ručno odabrati ispravku sa liste dostupnih ispravki.
 • Kod operativnog sistema Windows 8, Microsoft .NET Framework 4.5.1 takođe možete instalirati nadograđivanjem računara na operativni sistem Windows 8.1.
Dodatne informacije
Za više informacija o platformi.NET Framework 4.5.1 ili centru za projektante platforme.NET Framework, idite na sledeću Microsoft Veb lokaciju:  Za više informacija o instalacionom programu platforme .NET Framework 4.5.1 kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
2858728 Microsoft .NET Framework 4.5.1 (instalacioni program van mreže) je dostupan za operativne sisteme Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows Server 2008 SP2 Windows Server 2008 R2 SP1 i Windows Server 2012
Za više informacija o tome kako da blokirate ponudu proizvoda .NET Framework 4.5.1 na lokaciji Windows Update, kliknite na sledeći broj članka da biste ga videli u Microsoft bazi znanja:
2721187 Kako da privremeno blokirate instalaciju platforme .NET Framework 4.5.1 i njegove odgovarajuće jezičke pakete

Informacije o ažuriranju

Sa lokacije Microsoft Download Center možete preuzeti sledeće datoteke:

.NET Framework 4.5.1
PreuzimanjeOdmah preuzmite paket.

Jezički paketi za .NET Framework 4.5.1
PreuzimanjeOdmah preuzmite paket.

Za više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku, kliknite na sledeći broj članka da ga videli u Microsoft bazi znanja:
119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Možda ćete morati ponovo da pokrenete računar posle instaliranja ove ispravke. Savetujemo vam da zatvorite sve aplikacije koje koriste .NET Framework pre nego što instalirate ovu ispravku.
Reference
Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste ga prikazali u Microsoft bazi znanja:
824684 Opis standardne terminologije korišćene za opis Microsoft softverskih ispravki
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2858725 - Poslednji pregled: 01/31/2014 21:52:00 - Verzija: 1.0

Microsoft .NET Framework 4.5.1

 • kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload KB2858725
Povratne informacije