Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Opis ispravke 14.3.6 za Microsoft Office for Mac 2011

Uvod
Microsoft je izdao ispravku 14.3.6 za Microsoft Office for Mac 2011 dana 16.07.2013. Ova ispravka sadrži poboljšanja koja su navedena u ovom članku. Pored toga, Office for Mac 2011 je sada dostupan u vidu ponude na pretplatu. Za informacije o tome kako se da se pretplatite, pogledajte Office najčešća pitanja.

Ova ispravka omogućuje najnovija poboljšanja u programu Office for Mac 2011. Ona uključuju sledeće:
 • Slanje poruka u programu Microsoft Outlook for Mac
  Ova ispravka ispravlja problem u kojem je Outlook više puta pokušavao da iz fascikle „Otpremno poštansko sanduče“ pošalje poruke koje su prevazilazile određena ograničenja veličine od strane servera. Sada se poruke koje prevazilaze ova ograničenja veličine smeštaju u lokalnu fasciklu „Radne verzije“ posle tri neuspešna pokušaja slanja poruke.
 • Sinhronizacija fascikle iz koje je veliki broj poruka obrisan u programu Outlook for Mac
  Ova ispravka ispravlja problem u kojem je sinhronizacija fascikle sa drugog klijenta iz koje je veliki broj poruka obrisan često izazivala zamrzavanje programa Microsoft Outlook for Mac.
 • Čuvanje datoteka u deljenoj fascikli „Blok poruka sa servera“ (SMB) u programu Microsoft Word for Mac
  Ova ispravka ispravlja problem koji je uzrokovao da Word ne može da sačuva dokumenta u SMB deljenu fasciklu.
Dodatne informacije

Preduslovi

Pre nego što instalirate ispravku 14.3.6 za Office for Mac 2011, osigurajte da imate Office for Mac 2011 14.1.0 ili kasniju verziju instaliranu na vašem računaru.

Pored toga, osigurajte da računar koristi Mac OS X v10.5.8 ili kasniju verziju Mac OS X operativnog sistema. Da potvrdite da računar ispunjava preduslove, kliknite na Više o ovom Mac računaru u Apple meniju.

Da potvrdite da je Office for Mac 2011 14.1.0 ili kasnija verzija instalirana na vašem računaru, pratite sledeće korake:
 1. U meniju Kreni, kliknite na Aplikacije.
 2. Otvorite Microsoft Office 2011 fasciklu i pokušajte da pokrenete bilo koju Office aplikaciju. (Na primer, pokrenite Word.)
 3. U meniju aplikacije, kliknite na Više informacija o <aplikaciji>.
 4. U dijalogu Više informacija o <aplikaciji>, primetićete broj verzije koji je tu prikazan. Trebalo bi da bude 14.1.0 ili broj kasnije verzije.

Kako da preuzmete ispravku

Ispravka se može preuzeti sa sledeće Microsoft Download Center Veb lokacije:

PreuzimanjeOdmah preuzmite paket ispravki 14.3.6 za Microsoft Office for Mac.

Datum izdavanja: 16.07.2013.

Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
119591 Kako da nabavite Microsoft datoteke za podršku putem usluga na mreži
Microsoft je skenirao ovu datoteku u potrazi za virusima. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa dostupan u trenutku objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa unapređenom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.

Ažurirane datoteke

Za potpunu listu datoteka koje ova ispravka dodaje ili menja, kliknite dva puta na instalaciju ispravki i zatim, u Datoteka meniju, kliknite na Prikaži datoteke.

Napomene

 • Ispravka 14.3.6 za Office for Mac 2011 je takođe dostupna i putem Microsoft AutoUpdate. AutoUpdate je program koji obezbeđuje automatsko ažuriranje Microsoft softvera.

  Da pokrenete AutoUpdate, pokrenite program iz paketa programa Microsoft Office. Zatim u meniju Pomoć kliknite na Da li postoje ispravke?.

  Više informacija o korišćenju Office for Mac 2011 potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:
Status
Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda navedenih u odeljku „Odnosi se na“.
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 2869604 - Poslednji pregled: 08/21/2013 17:36:00 - Verzija: 1.0

Microsoft Office for Mac Academic 2011, Microsoft Office for Mac Home and Business 2011, Microsoft Office for Mac Home and Business 2011 Home Use Program, Microsoft Office for Mac Home and Student 2011, Microsoft Office for Mac Standard 2011, Microsoft Excel for Mac 2011, Microsoft Lync for Mac 2011, Microsoft Outlook for Mac 2011, Microsoft PowerPoint for Mac 2011, Microsoft Word for Mac 2011

 • kbqfe kbfix atdownload KB2869604
Povratne informacije