Korišćenje alatke za pravljenje rezervnih kopija radi zaštite i vraćanja datoteka i fascikli na računaru u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista

Ukinuta je podrška za Windows XP

Microsoft je 8. aprila 2014. godine ukinuo podršku za Windows XP. Ova promena je uticala na ispravke softvera i bezbednosne opcije. Saznajte kako ovo utiče na vas i kako da ostanete zaštićeni.

Da biste nastavili da dobijate bezbednosne ispravke za Windows, uverite se da koristite Windows XP sa servisnim paketom 3 (SP3). Više informacija potražite na sledećoj Microsoft Veb stranici: Podrška za neke verzije operativnog sistema Windows se završava

UVOD
Ovaj članak sadrži informacije o načinu korišćenja programa za pravljenje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista u cilju zaštite podataka i vraćanja datoteka i fascikli na računaru.

Uslužni program za kreiranje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista pomaže vam da zaštitite podatke ako čvrsti disk prestane da radi ili datoteke budu slučajno izbrisane. Pomoću alatke za pravljenje rezervnih kopija možete da kreirate kopije svih podataka na čvrstom disku i da ih arhivirate na drugom uređaju za skladištenje kao što je čvrsti disk ili traka.

Ako se originalni podaci na vašem čvrstom disku slučajno obrišu, zamene ili postanu nepristupačni zbog kvara čvrstog diska, možete da vratite podatke sa diska ili iz arhivirane kopije u prethodno stanje koristeći čarobnjak za vraćanje u prethodno stanje ili čarobnjak za automatski oporavak sistema.

Više informacija o načinu pravljenja rezervne kopije na računaru sa operativnim sistemom Windows 7 potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:
Dodatne informacije

Pravljenje rezervnih kopija i vraćanje datoteka i fascikli

Napomena Morate da imate akreditive administratora ili operatora rezervnih kopija na računaru da biste mogli da pravite rezervne kopije i vraćate datoteke i fascikle. Operatori rezervnih kopija mogu da kreiraju rezervne kopije i da vraćaju šifrovane datoteke i fascikle u prethodno stanje bez njihovog dešifrovanja.

Da biste bili sigurni da imate najnovije informacije u vezi sa korišćenjem programa za pravljenje rezervnih kopija u operativnim sistemima Windows XP i Windows Vista, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:
Koristite Windows za pravljenje rezervnih kopija podataka sa računara
http://www.microsoft.com/protect/yourself/data/backup.mspx
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 309340 - Poslednji pregled: 09/26/2013 14:27:00 - Verzija: 1.0

Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Business 64-bit Edition, Windows Vista Enterprise 64-bit Edition, Windows Vista Home Premium 64-bit Edition, Windows Vista Home Basic 64-bit Edition, Windows Vista Ultimate 64-bit Edition, Windows Vista Starter

  • kbresolve kbenv kbarttypeshowme kbhowtomaster KB309340
Povratne informacije