Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Resursi za rešavanje problema sa mrežnim vezama u operativnom sistemu Windows XP

Ukinuta je podrška za Windows XP

Microsoft je 8. aprila 2014. godine ukinuo podršku za Windows XP. Ova promena je uticala na ispravke softvera i bezbednosne opcije. Saznajte kako ovo utiče na vas i kako da ostanete zaštićeni.

UVOD
Ovaj članak navodi dva resursa koji vam mogu pomoći da rešite probleme sa umrežavanjem. Prvi resurs je namenjen kućnim mrežama, a drugi bežičnim mrežama u malim preduzećima/kućnim kancelarijama (SOHO). Ovaj članak služi isključivo u informativne svrhe.
DODATNE INFORMACIJE

Informacije za rešavanje problema sa kućnim mrežama

U zavisnosti od funkcija koje ima, kućna mreža može biti veoma složena. Zbog te složenosti povremeno dolazi do problema. Srećom, te probleme obično možete da rešite sami. U većini slučajeva, za pronalaženje problema potrebno je slediti grupu koraka kako bi se otklonili potencijalni problemi, jedan po jedan, sve dok ne pronađete izvor problema. Više informacija o rešavanju problema sa mrežnom vezom potražite na sledećoj Microsoft Web lokaciji:

Informacije za rešavanje problema sa bežičnim mrežama u malim preduzećima ili kućnim kancelarijama

Budući da bežične mreže u malim preduzećima ili kućnim kancelarijama (SOHO) nemaju servere koji izvršavaju automatizovanu konfiguraciju i proveravaju akreditive za potvrdu identiteta, konfiguracija bežičnih mreža često mora da se izvrši ručno. To može dovesti do grešaka u vezi sa nepodudarnom potvrdom identiteta i postavkama šifrovanja. Drugi problemi, kao što su smetnje i slabljenje signala, takođe mogu dovesti do gubitka veze ili do povremenih problema sa uspostavljanjem veze. Više informacija o rešavanju problema sa bežičnim mrežama u malim preduzećima ili kućnim kancelarijama potražite na sledećoj Microsoft Web lokaciji:
802.11, WiFi, Wi-Fi, WLAN
Svojstva

ID članka: 313242 - Poslednji pregled: 02/12/2008 14:47:00 - Verzija: 7.0

Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional

  • kbresolve kbenv kbinfo kbnetwork kbtshoot KB313242
Povratne informacije