Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za Internet Explorer 6

Ovaj članak je arhiviran. Nudi se „kakav jeste“ i više neće biti ažuriran.
REZIME
Ispravke za Internet Explorer distribuiraju se u servisnim paketima. Servisni paketi pomažu da Internet Explorer ostane aktuelan i proširuju i poboljšavaju funkcije računara. Servisni paketi su kumulativni. Svaki novi servisni paket sadrži sve ispravke koje su bile uključene u prethodne servisne pakete i sve nove ispravke. Ne morate da instalirate prethodnu verziju servisnog paketa pre instaliranja najnovije verzije.
DODATNE INFORMACIJE

Servisni paket 1 za Internet Explorer 6

Datum izdavanja: 09. septembar 2002.

Nabavljanje

Da biste nabavili servisni paket (SP1), posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:Servisni paket 1 (SP1) za Internet Explorer 6 (SP1) takođe je uključen u servisni paket 1 (SP1) za Windows XP. Za dodatne informacije o tome kako da nabavite Windows XP SP1 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
322389 Nabavljanje najnovijeg servisnog paketa za Windows XP (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)

Lista ispravki

Za dodatne informacije o tome šta je ispravljeno u servisnom paketu 1 kliknite na broj članka ispod da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
326489 Lista ispravljenih problema u servisnim paketima za Internet Explorer 6 (Ova veza može da vodi do sadržaja koji je delimično ili u potpunosti nepreveden.)
kbgetIE600sp1
Svojstva

ID članka: 328548 - Poslednji pregled: 12/07/2015 12:27:42 - Verzija: 3.3

Microsoft Internet Explorer 6.0

  • kbnosurvey kbarchive kbgetsp kbinfo KB328548
Povratne informacije