Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Dobijate nasumičnu poruku o grešci „0x0000008E“ na plavom ekranu u operativnom sistemu Windows XP

Ukinuta je podrška za Windows XP

Microsoft je 8. aprila 2014. godine ukinuo podršku za Windows XP. Ova promena je uticala na ispravke softvera i bezbednosne opcije. Saznajte kako ovo utiče na vas i kako da ostanete zaštićeni.

Ovaj članak namenjen je korisnicima računara sa početnim ili srednjim nivoom znanja.
Simptomi problema
Kada pokrenete Windows XP, možete nasumično da primite poruku o grešci na plavom ekranu koja daje referencu na grešku 0x0000008E (KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED).
Metodi za rešavanje problema

Pomoću programa Microsoft Update možete da pronađete najnoviji servisni paket za Windows XP

Microsoft Update je program koji automatski instalira važne ispravke za vas. Ovim je obuhvaćen i najnoviji servisni paket.

Automatski

Da biste automatski instalirali program Microsoft Update, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:
Napomena Ako i dalje imate problema sa ovom porukom o grešci, možda ćete želeti da pitate nekoga za pomoć ili da se obratite podršci. Informacije o obraćanju podršci potražite na sledećoj Microsoft Web lokaciji:
Više informacija
Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:
945658 Opšte rešavanje problema za poruku o grešci koju možete nasumično da primite u operativnom sistemu Windows XP. „Stop 0x0000008E“ (Ovaj sadržaj može da bude na engleskom)
322389 Nabavljanje najnovijeg Windows XP servisnog paketa


Ako vam ovi članci Microsoft baze znanja ne pomognu da rešite problem ili se pojave simptomi koji se razlikuju od simptoma opisanih u ovom članku, pretražite Microsoft bazu znanja da biste dobili više informacija. Da biste pretražili Microsoft bazu znanja, posetite sledeću Microsoft veb lokaciju: Zatim u polju Pretraži podršku otkucajte tekst poruke o grešci koju dobijate ili otkucajte opis problema.
bluescreen blue-screen fatal
Napomena Ovo je „FAST PUBLISH“ članak koji je kreiran direktno unutar organizacije za podršku korporacije Microsoft. Ovde navedene informacije pružaju se u viđenom stanju, kao odgovor na hitne probleme. Kao rezultat brzine kojom se objavljuju, materijali mogu da sadrže tipografske greške i u bilo kojem trenutku mogu da budu revidirani. Pogledajte uslove korišćenja da biste saznali više.
Svojstva

ID članka: 827663 - Poslednji pregled: 06/10/2013 00:46:00 - Verzija: 1.1

  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • atdownload kbexpertiseinter kbexpertisebeginner kbtshoot kbresolve kbwinxpsp2fix kbqfe kbwinxppresp2fix kbfix kbbug KB827663
Povratne informacije
" '="">