Trenutno ste van mreže; čekamo da se ponovo povežete na internet

Resursi za pomoć pri aktivaciji licence u Microsoft Office programima

UVOD
Kada instalirate Microsoft Office programski paket ili pojedinačni program, od vas se traži da aktivirate taj programski paket ili program. Ovaj članak navodi resurse koji će vam pomoći da aktivirate Microsoft Office 2007 i Microsoft Office 2003. Posetite Microsoft Veb lokaciju za svoju verziju sistema Microsoft Office za informacije o aktivaciji:Za pomoć pri rešavanju problema i dodatne resurse o aktivaciji sistema Microsoft Office pogledajte odeljak „Više informacija“.

Ovaj članak je namenjen korisnicima računara sa početnim ili srednjim nivoom znanja.
Dodatne informacije
Sledeći članci i resursi obezbeđuju informacije za rešavanje problema ako imate problema pri aktiviranju sistema Microsoft Office, kao i dodatne informacije o aktiviranju proizvoda.

Informacije o rešavanju problema za aktivaciju sistema Microsoft Office

Za više informacija o rešavanju problema sa aktivacijom Office 2007 proizvoda kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
919895 Rešavanje problema do kojih može doći kada pokušate da aktivirate Office 2007 proizvod
Za više informacija o rešavanju problema sa aktivacijom Office 2003 proizvoda kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
903275 Rešavanje problema do kojih može doći kada pokušate da aktivirate Office proizvod

Dodatni resursi o aktivaciji sistema Microsoft Office

Više informacija o aktivaciji proizvoda u proizvodima sistema Microsoft Office potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji: Za više informacija o čarobnjaku za aktiviranje sistema Office kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
293151 Opis čarobnjaka za aktiviranje sistema Office
Microsoft Genuine Advantage stranica za podršku namenjena je klijentima koji imaju pitanja u vezi sa programom Microsoft Genuine Advantage, koji žele da saznaju više o procesu provere valjanosti ili kojima je potrebna pomoć u rešavanju nekog problema u vezi sa proverom valjanosti. Više informacija potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji: Falsifikovani softver može da dovede do neuspeha pri aktivaciji. Ako mislite da je vaša kopija možda falsifikovana, više informacija potražite na sledećoj Microsoft Veb lokaciji:
OFF2007 off2003 offxp off2002 off12 off11 off10 trail
Svojstva

ID članka: 828958 - Poslednji pregled: 02/26/2014 18:18:00 - Verzija: 5.0

  • kbresolve kbtshoot kbexpertisebeginner kbceip kbactivation kbhowtomaster KB828958
Povratne informacije